Rijeka z(n)a znanje

Projekt Rijeka z(n)a znanje započeo je u prosincu 2009. godine kada je Zaklada Sveučilišta u Rijeci po treći put organizirala dobrotvornu akciju „Rijeka z(n)a znanje“ s ciljem prikupljanja sredstava za financiranje studentskih djelatnosti, konkretnije za prezentaciju studenata Sveučilišta u Rijeci u sklopu projekta.

Ovim projektom studentima i ranim diplomantima Sveučilišta u Rijeci pružena je prilika da se predstave kroz svoje izuzetno zanimljive seminarske, završne ili diplomske radove te na taj način pokažu čime se bave i o čemu razmišljaju, kako akademskoj zajednici tako i građanima Rijeke.

Trinaest studenata koji su se odazvali pozivu Zaklade za sudjelovanje u projektu dana je potpuna sloboda u izboru tema izlaganja te su ih samostalno pripremili, uz podršku Zaklade u organizacijskom smislu. Održano je deset predavanja u razdoblju od ožujka do lipnja 2010. godine.

Zahvaljujemo svim sudionicima te onima koji su podržali projekt Rijeka z(n)a znanje: punionica Zvir d.o.o. Rijeka, Gradska knjižnica Rijeka i Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o.

Potpuni izvještaj o tijeku provedbe projekta možete preuzeti ovdje.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora