Obilježavanje Tjedna održive energije EU

Zaklada Sveučilišta u Rijeci priključila se Tehničkom fakultetu u Rijeci u obilježavanju Tjedna održive energije Europske unije.

Prošle je godine Zaklada, na inicijativu organizacijskog tima i polaznika Škole održivog razvoja, jedina u Rijeci obilježila ovu hvalevrijedu akciju Europske komisije. Više o prošlogodišnjem događaju možete pročitati ovdje.
Ove godine, od 11. do 16. travnja održat će se brojna predavanja, seminari i radionice na temu energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije. Zavod za termodinamiku i energetiku Tehničkog fakulteta bavi se energetskim pitanjima dugi niz godina i ove su se godine uključili u obilježavanje Tjedna održive energije EU kako bi ukazali na učinkovitije korištenje energije i podigli svijest o korištenju obnovljivih izvora energije. Program Riječkog energetskog tjedna možete preuzeti ovdje.
 
U sklopu programa, Zaklada će predstaviti projekt Škola održivog razvoja, a Katarina Knafelj – jedna od polaznica prve Škole, sada asistentica na Zavodu za termodinamiku i energetiku održat će predavanje o eko idejama za uštedu energije. Navedena izlaganja održat će se u srijedu, 13. travnja s početkom u 18.30h u Narodnoj čitaonici, Korzo 24.

Pozivamo Vas da obilježite ovaj Tjedan s nama!

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora