Otvorene prijave za razmjenu mladih u Njemačkoj

Otvorene su prijave za sudjelovanje na međunarodnom projektu razmjene mladih „LOL! Sketching Europe! (Jokes & caricatures for breaking down racism and xenophobia through Youth)“, koji će se održati u Potsdamu (Njemačka) u razdoblju 16. do 25. listopada 2011. godine.

Udruga za promicanje projektne kulture ‘EU klub’ jedan je od partnera projekta, stoga imamo priliku omogućiti petoro mladih ljudi iz Hrvatske sudjelovanje na navedenoj razmjeni.  Osim mladih iz Hrvatske, razmjeni će prisustvovati i sudionici iz BiH, Njemačke, Poljske, Slovenije i Srbije.

Cilj ove međunarodne razmjene mladih je razbijanje stereotipa koji se javljaju u šalama i vicevima. Sudionicima će se također predstaviti tehnika crtanja karikatura te će imati priliku stvoriti vlastitu karikaturu. Ovdje možete pročitati više o razmjeni i pogledati okvirni program.

Za sudionike razmjene predviđeni su mladi od 18 do 25 godina starosti. Projekt je financiran kroz program Europske komisije „Mladi na djelu“ zbog čega su sudionicima u potpunosti pokriveni troškovi smještaja i prehrane, te 70% putnih troškova.

Prijaviti se možete slanjem prijavnog obrasca na e-mail adresu euklub.rijeka@gmail.com zaključno s 22.9.2011. godine.

Za sva dodatna pitanja dostupni smo na euklub.rijeka@gmail.com.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora