Natječaj za dodjelu sredstava iz kampanje “Vjetar u leđa znanja”

Zaklada Sveučilišta u Rijeci i Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu raspisuju natječaj za dodjelu sredstava iz KAMPANJE „VJETAR U LEĐA ZNANJA“, FOND „Maestral“.

Ukupna svota predviđena za dodjelu iznosi 140.000,00 kuna, a riječ je o mjesečnom stipendiranju redovitih studenata, preddiplomskih, diplomskih i integriranih, te stručnih studija Sveučilišta u Rijeci temeljem socijalnih kriterija.

Prijave i potrebna prateća dokumentacija dostavljaju se poštom na adresu Zaklade Sveučilišta u Rijeci prema općim i specifičnim uputama dostupnim u nastavku (molimo detaljno proučiti).

Rok za podnošenje prijava je 17. travnja 2014. godine (datum poštanskog žiga), a tekst natječaja i obrazac za prijavu možete preuzeti ovdje.

 

OBAVIJEST o potrebnoj dokumentaciji:

S obzirom na upite vezano za potrebnu dokumentaciju za prijavu, točka 4) Uvjerenje MUP-a o prebivalištu svih članova zajedničkog kućanstva, zbog troškova izdavanja spomenutog uvjerenja, donesena je odluka da je na Natječaj moguće poslati i ovjerenu potvrdu javnog bilježnika za sve članove kućanstva. 

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora