Riječanka Tina Bošković Sertić na stručnom usavršavanju u Exeteru u okviru potprograma Comenius

Riječanka Tina Bošković Sertić kao jedina predstavnica iz Hrvatske u okviru potprograma Comenius sudjelovala je na stručnom usavršavanju “Language and Practical Methodology: Creativity in the Classroom”, koje se održalo u Exeteru u Velikoj Britaniji od 8. do 17. ožujka. Tijekom jednotjednog boravka u Exeteru, Riječanka je imala priliku uspostaviti kontakte s kolegama iz drugih europskih zemalja, razmijeniti iskustva, svjedočiti primjerima dobre prakse, ali i uspostaviti buduću suradnju u sličnim projektima s inozemnim kolegama.

Predavanja i radionice vodili su ugledni stručnjaci s polja metodologije engleskog jezika, profesorica Helen Corbett sa sveučilišta u Exeteru i David Vale, edukacijski stučnjak i autor mnogih udžbenika.

 

 

Također, ova je mlada profesorica imala prilliku     posjetiti britansku osnovnu školu Broadclyst gdje su je djeca i nastavnici odlično prihvatili. Ovaj    projekt bio je financiran u okviru Programa za cjeloživotno učenje od strane Europske unije preko  Agencije za mobilnost i programe EU, a prema kvaliteti prijave, prijava Riječanke ocijenjena je    najvišim brojem bodova.

 

 

 

 

 

Izvor: http://www.rijeka.hr/RijecankaSudionicaStrucnog

 


Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora