Javni poziv za sudjelovanje u projektu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU “Akademija regionalnoga razvoja i fondova Europske unije”

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije pokreće pilot projekt “Akademija regionalnoga razvoja i fondova Europske unije”, čiji je glavni cilj informiranje studentske populacije o svim aspektima korištenja EU fondova. Projekt je namijenjen studentskim udrugama i drugim organizacijama studenata koje slobodno djeluju na visokom učilištu.

Studentskim udrugama koje zadovolje selekcijske kriterije definirane javnim pozivom bit će povjereni razni zadaci kao što su primjerice: izrada brošura, projektnih prijedloga, eseja, newslettera na temu EU fondova i sl. Studentske udruge će imati mogućnost edukacije o EU fondovima i Europskoj uniji općenito, primanja publikacija za knjižnice fakulteta vezano uz EU fondove, sudjelovanja u natjecanjima za slogane, fotografije, eseje, video uratke te ostalim aktivnostima predviđenim projektom.
Pilot projekt će trajati do kraja kalendarske godine. U sklopu godišnje konferencije Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije bit će predstavljene i nagrađene najuspješnije udruge  za pojedine aktivnosti provedene tijekom projekta.

Ovdje možete preuzeti javni poziv za sudjelovanje i prijavni obrazac.

Rok za prijave je do 20. svibnja 2014. godine.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora