Prijave za 5. Školu održivog razvoja

U suradnji sa Zakladom Sveučilišta u Rijeci te drugim podupirateljima, Udruga za promicanje projektne kulture „EU klub“ i ove godine organizira edukaciju „Škola održivog razvoja“ namijenjenu studenticama i studentima riječkog Sveučilišta, koja će se održati 17. i 18. listopada 2014.

Tekst natječaja u kojem možete pročitati detaljnije informacije o projektu i načinu prijave dostupan je na mrežnim stranicama EU kluba ( http://euklub.info/otvoren-natjecaj-za-edukaciju-o-odrzivom-razvoju/ ), a prijave se zaprimaju do 6. listopada u 15 sati.

Škola je za studente u potpunosti besplatna, zahvaljujući financijskoj potpori Grada Rijeke i Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.

Podsjetimo, projekt „Škola održivog razvoja“ pokrenut je 2009. godine, a proizašao je iz Zakladine edukacije o pripremi europskih projekata „Znanjem do sredstava, znanjem za Europu“, kao najbolje ocijenjena projektna ideja polaznika.

Zaklada od tada podupire „Školu održivog razvoja“ koja se ove godine održava po peti put, te ovim putem pozivamo studentice i studente da se prijave i povećaju svoje znanje o ovoj iznimno važnoj temi. 

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora