Zaklada sudjelovala na sajmu poslova za pravnike

U petak, 8. svibnja 2015. na Pravnom fakultetu, Zaklada je sudjelovala na sajmu poslova za pravnike “Students meet employers” u organizaciji Studentskog zbora Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Prisustvovali smo svečanom otvorenju na kojem su uvodnu riječ održali prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija, prorektorica za studije i studente Sveučilišta u Rijeci i izv. prof. dr. sc. Dario Đerđa, prodekan za stručni studij Pravnoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

O iskustvu u pravničkoj profesiji govorili su prof. dr. sc. Ivo Josipović (bivši Predsjednik Republike), mr. sc. Andrej Plenković (potpredsjednik Odbora za vanjske poslove Europskog parlamenta), mr. sc. Lora Vidović (pučka pravobraniteljica), Veljko Miškulin, dipl. iur. (predsjednik Županijskog suda u Rijeci) i Nada Badurina, dipl. iur. (predsjednica Riječkog odvjetničkog zbora).

Na sajamskom mjestu Zaklada je predstavila svoju djelatnost, uz poklone promotivnog materijala. Ravnateljica Rinčić ujedno je studentima održala izlaganje o radu Zaklade, s pozivom da se uključe u rad i aktivnosti Zaklade.

Sajam je ujedno bio prilika studentima za prijavu sudjelovanja na 2. treking utrci Akademski zec (23. svibnja 2015., staza Zec, Kastav).

Pohvale organizatorima i zahvala na divnom gostoprimstvu!

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora