Poziv na svečanu dodjelu nagrade Zaklade Sveučilišta u Rijeci

Upravni odbor, na prijedlog stručnog povjerenstva, 15. prosinca 2015. donio je odluku o dodjeli nagrade Zaklade Sveučilišta u Rijeci za akademsku godinu 2013./2014.

U kategoriji znanstvenika/ica dodijeljene su tri nagrade.

Za biomedicinske i biotehničke znanosti nagrađen je prof. dr. sc. Alan Šustić s Medicinskog fakulteta, u kategoriji društvene i humanističke znanosti doc. dr. sc. Sanja Tatalović Vorkapić s Učiteljskog fakulteta te doc. dr. sc. Vedran Kirinčić s Tehničkog fakulteta u području tehničkih i prirodnih znanosti.

U kategoriji znanstvenih asistenata/ica i novaka/inja za područje društvenih i humanističkih znanosti nagrađena je doc. dr. sc. Jasmina Dlačić s Ekonomskog fakulteta, za biomedicinske i biotehničke znanosti dr. sc. Tihana Tršan s Medicinskog fakulteta, te u kategoriji tehničkih i prirodnih znanosti Ervin Kamenar, mag. ing. el.  s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Nagradu za umjetnika u umjetničko- nastavnom zvanju ponio je doc. art. Hrvoje Urumović s Akademije primijenjenih umjetnosti, dok nagrade za suradničko zvanje u umjetničkom području i interdisciplinarnim područjima u umjetnosti, te za životno djelo nisu dodijeljene.

Nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci svake se godine dodjeljuje najzaslužnijim znanstvenicima, umjetnicima i asistentima koji su iznimnim doprinosom u znanstveno-istraživačkom, umjetničkom i nastavnom radu te u javnoj djelatnosti pridonijeli razvoju znanosti i umjetnosti na Sveučilištu u Rijeci te doprinijeli akademskoj i široj zajednici.

Svečana dodjela nagrada bit će održana 15. siječnja na Rektoratu Sveučilišta – dvorana Aula Magna, s početkom u 12 sati. 

 

 

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora