Dodjela sredstava prikupljenih na Humanitarnoj aukciji slika

Dodjela sredstava prikupljenih na Humanitarnoj aukciji slika, održanoj 03. prosinca 2015. godine u organizaciji Zaklade Sveučilišta u Rijeci i tvrtke Metis d.d., održat će se u petak, 08. travnja 2016. godine s početkom u 10:00 sati u prostorima uprave Dječje bolnice Kantrida.

Ujedno će biti održana i konferencija za medije na kojoj će sudjelovati ravnateljica Centra za rehabilitaciju Rijeka Gordana Saršon, prof., predstojnik Klinike za pedijatriju prof. dr. sc. Goran Palčevski, dr. med., ravnateljica Zaklade Sveučilišta u Rijeci doc. dr. sc. Iva Rinčić i direktor tvrtke “Metis” d.d. Jerry Pajić, ing.

Prikupljeno je 89.110,00 kn, najveći donirani iznos od početka održavanja ove, sada već tradicionalne, humanitarne aukcije. Stoga će se ugovorom propisanim korisnicima prikupljenih sredstava pojedinačno uplatiti iznos od 29.700,00 kn kako slijedi: Centru za rehabilitaciju Rijeka (namjena unapređenje kvalitete življenja korisnika kroz smještaj u organiziranom stanovanju), Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka (opremanje dječje dnevne bolnice – nabava infuzijskih pumpi) i Zakladi Sveučilišta u Rijeci (za razvoj fonda Studenti za društvo znanja).

 

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora