Najava 13. međunarodne konferencije o izvrsnosti i inovacijama u obrazovanju i psihologiji (ICIE)

Grad Rijeka ove će godine biti domaćin prestižne međunarodne konferencije Excellence, Creativity and Innovation in Basic and Higher Education: Excellence in Education and Psychology koju organizira Međunarodni centar za inovacije u obrazovanju iz Ulma. Konferencija će se održati od 18. do 21. svibnja na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.

Zadaća je centra razvoj svih učenika kao produktivnih građana svijeta i lidera, tako da budu odgovorne, samostalne, samousmjerene osobe koje teže ka i razumiju važnost cjeloživotnog učenja kroz pozitivna povezivanja obitelji, nastavnika, znanstvenika i istraživača, odgojnih stručnjaka s lokalnom zajednicom.

Za grad će konferencija biti iznimno važna obzirom da u Rijeku dolaze najbolji stručnjaci iz ovoga područja iz cijeloga svijeta. Neki od istaknutih govornika su Roald Hoffmann (dobitnik Nobelove nagrade), Alain Wiebe, Anies Al-Hroub, Don Ambrose, Heinz Neber, Jacques Grégoire, Joseph S. Renzulli, Ken McCluskey, Kristof Kovacs, Mojca Juriševič, Roland S. Persson, Sally M. Reis, Todd Lubart, Ugur Sak i Uwe Hameyer.

Ovaj je međunarodni događaj organiziran u partnerstvu sa Sveučilištem u Rijeci, Gradom Rijeka i Primorsko-goranskom županijom.

Cjelokupni program ICIE Konferencije možete pronaći ovdje.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora