Zaklada sudjeluje na Sajmu poslova HZZ-a

Hrvatski zavod za zapošljavanje Rijeka tradicionalno organizira manifestaciju SAJAM POSLOVA koji će se održati u utorak, 12. travnja 2016. godine u Zgradi Sveučilišnih odjela, Radmile Matejčić 2 (Sveučilišni kampus na Trsatu) s početkom u 10,00 sati.

Sajam je jednodnevni događaj koji je namijenjen nezaposlenim osobama, poslodavcima, učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola, studentima, volonterima i svim ostalim tražiteljima zaposlenja Primorsko – goranske županije.

Kao i svake godine do sada, Sajam će omogućiti izravnu komunikaciju između izlagača i posjetitelja. Potiče na aktivnost u traženju posla, omogućava partnerstvo svih dionika na tržištu rada, pruža informacije o mogućnostima obrazovanja, volontiranja, stipendiranja i cjeloživotnog učenja te naglašava važnost znanja i vještina potrebnih na tržištu rada.

ZAKLADA će predstaviti otvoren Natječaj za posao (Suradnik/ica za odnose s javnošću – stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa), Natječaj za vizualni identitet Zaklade, Natječaj za Fond Studenti za društvo znanja kao i već dobro poznate Zakladine natječaje poput Natječaja za sufinanciranje sudjelovanja na skupovima, Natječaj za sufinanciranje organizacije skupova i Natječaj za Nagradu Zaklade Sveučilišta u Rijeci.

POSJETITE NAS!!!!!!!!

 

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora