[OBAVIJEST] Moguće poteškoće u radu EPP sustava, produžen rok prijava i dostupni ogledni obrasci

Poštovani prijavitelji, obavještavamo vas kako su, uslijed ponovljenih napada na mrežne stranice Zaklade Sveučilišta u Rijeci, moguće povremene poteškoće rada online EPP sustava za prijavu na Natječaje za sudjelovanje i organizaciju skupova 2016.

Informatička služba Zaklade Sveučilišta u što kraćem roku nastojat će otkloniti nastali problem. Sukladno navedenom, rok za prijavu na natječaje produžen je do 6. lipnja 2016., a dostupni su i ogledni obrasci.

Obrasce za prijavu možete preuzeti na sljedećim poveznicama – Obrazac za sudjelovanje na skupovima 2016 i Obrazac za organizaciju skupova 2016, a isti isključivo služe kao ogledeni primjerci za pripremu online prijave te ih nije moguće koristiti u niti jednu drugu svrhu. Prijave na natječaje izvršavaju se isključivo putem Zakladinog EPP sustava na adresi http://arhiva.zaklada.uniri.hr/epp/.

U slučaju dodatnih upita, slobodno nas kontaktirajte na mail Asistentice za natječaje i projekte andrea.lauric@uniri.hr ili pozivom na broj 051 406 586.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora