Poziv na informativni dan i radionicu „Znanost s društvom i za društvo“ o provedbi Obzor 2020 projekata

Agencija za mobilnost i programe EU i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta pozivaju Vas na nacionalni informativni dan i radionicu za horizontalnu aktivnost Obzora 2020 „Znanost s društvom i za društvo“ o provedbi Obzor 2020 projekata, otvorenom pristupu, otvorenoj znanosti, rodnoj dimenziji, etici, sudjelovanju javnosti, znanstvenoj edukaciji; odgovornom istraživanju i inovacijama (RRI – Responsible Research and Innovation) te novim natječajima.

Informativni dan i radionica održat će se u petak  3. lipnja 2016. u auli Rektorata na Sveučilištu u Zagrebu, Trg maršala Tita 14 s početkom u 9:30 sati. Obuhvatit će prezentaciju Plana za Europski istraživački prostor u Hrvatskoj, otvorene natječaje, projekte Obzora 2020 u kojima sudjeluju hrvatske institucije te radionicu projekta RRI Tools o odgovornom istraživanju i inovacijama.

Događanje je namijenjeno svim prijaviteljima Obzor 2020. projekata, akademskoj zajednici, poslovnom sektoru, organizacijama civilnog društva i donosiocima odluka.

Sudjelovanje je besplatno, a broj sudionika je ograničen. Prijave su otvorene do srijede 1. lipnja 2016. godine, odnosno do popunjavanja kapaciteta dvorane. Stoga se mole zainteresirani sudionici da svoje prijave što prije izvrše putem sljedeće poveznice ovdje!

Program događanja nalazi se ovdje.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora