Službeni protokol za trail utrku Akademski zec, 14. svibnja 2016.

U prilogu pronađite službeni protokol za trail utrku Akademski zec koja će se održati na kastavskim šetnicama u subotu, 14. svibnja 2016.

Protokol sadrži najbitnije informacije o besplatnom prijevozu, parkingu, registraciji, početku utrke, stazama i sličnim korisnim uputama.

Posebni napominjemo kako je polazište autobusnih linija 18 i 18b s Delte od 8 ujutro gdje će vas dočekati naši volonteri i volonterke. S obzirom na broj prijavljenih koji je ove godine premašio sva očekivanja, a iznosi blizu 300 sudionika i sudionica, molimo Vas za toleranciju i strpljenje prilikom ukrcaja u autobus i registracije sudionika.

Kotizaciju je moguće platiti i prilikom registracije. Iznos za pojedince je 30 kuna, a za grupe 50 kuna. Molimo Vas da pripremite točan iznos. Sudionike koji su platili startninu unaprijed, molimo da ponesu potvrdu o uplati (printanu ili u e-formatu) te pokažu pri registraciji. Radi što efikasnije registracije, molimo Vas da uplatu izvršite ranije na žiro račun Zaklade Sveučilišta u Rijeci HR1023600001101654604.

(POZIV NA BROJ: datum uplate, OPIS PLAĆANJA: AZ – Ime i prezime pojedinca ili ime grupe)

U slučaju dodatnih upita, slobodno nas kontaktirajte na zaklada@uniri.hr.

AKADEMSKI ZEC – PROTOKOL

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora