Odluka o pobjedničkom radu na natječaju za izradu vizualnog identiteta Zaklade Sveučilišta u Rijeci

Upravni odbor Zaklade Sveučilišta u Rijeci, a na prijedlog Ocjenjivačkog suda, donio je odluku o izboru pobjedničkog rada na natječaju za izradu idejnog rješenja vizualnog identiteta Zaklade Sveučilišta u Rijeci.

Najboljim radom na natječaju proglašen je rad pod nazivom

Mreža lokacija i suradnje
autorice Ivane Bačanek

Na natječaj je pristiglo ukupno 40 radova, a prvonagrađeni rad najcjelovitije odgovara natječaju i komunikacijskim zahtjevima projektnog zadatka, ocijenio je Ocjenjivački sud naglasivši jedinstveni pristup u formiranju zajedništva i suradnje Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica, te inovativnog prikaza navedenog.

Kako navodi autorica koncepta, „Mreža sastava Sveučilišta u Rijeci preuzeta je iz stvarnih lokacija fakulteta. Tradicionalna je njihova lokacija, dok je suvremena interpretacija mreže i suradnje fakulteta u znaku. Boje plava i zelena kombinirane su na moderan način te komuniciraju ozbiljnost, povezanost s morem (plava), te rast i ambiciju (zelena).“

slika_profila_zsrinternacionalna2

Odluku o pobjedničkom radu možete pročitati ovdje, a rad pogledati na sljedećoj poveznici – 15fs Mreža lokacija i suradnje.

 

 

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora