Najava 4. Donatorske aukcije slika i poziv na donaciju umjetničkih radova

vizuali-donatorska-aukcija-slika

Zaklada Sveučilišta u Rijeci i Metis d.d. četvrtu godinu za redom organiziraju aukciju slika s ciljem prikupljana sredstava za potrebe institucija u sustavu socijalne skrbi, te razvojne ciljeve Zaklade i Sveučilišta povezujući poslovni svijet i znanje kroz filantropiju i kulturu doniranja.

Prethodnim aukcijama prikupljeno je više od dvjesto tisuća kuna, a iznosi su distribuirani različitim institucijama, Centru za rehabilitaciju Rijeka, Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka, Domu za starije bolesne psihičke osobe Turnić i Dječjem domu Ivane Brlić Mažuranić. Prošle godine dio sredstava namijenjen je i Zakladinom fondu Studenti za društvo znanja iniciranim kao model povezivanja potreba realnog sektora i Sveučilišta (trenutno aktivni projekt Realizator 2016.).

Ovogodišnjom aukcijom sredstva se prikupljaju s dvostrukom namjenom, ravnomjerni dio bit će doniran u humanitarne svrhe socijalnim organizacijama Dnevnom centru za rehabilitaciju Slava Raškaj Rijeka i Centru za rehabilitaciju Rijeka, a dio uložen u spomenuti Zakladin fond za daljnje poticanje studentskih projekata, ali i nabavu opreme za razvoj znanosti i istraživanja na Sveučilištu u Rijeci.

Ukoliko ste zainteresirani svojim umjetničkim djelom podržati ovu humanitarnu akciju, ljubazno vas molimo da se javite na telefonski broj 051 406 586 ili na e-mail zaklada@uniri.hr. Uz samu aukciju bit će održana i tombola, te aukciju možete poduprijeti i poklonom za istu.

Donatorska aukcija slika održat će se 1. prosinca 2016. godine u konobi Tarsa s početkom u 19 sati i svi ste pozvani!

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora