Međunarodna ljetna škola Sail and Learn

Zakladin partner, Visoka poslovna škola PAR najavljuje međunarodnu ljetnu školu Sail and Learn koja studentima pruža mogućnost usvajanja novih znanja i vještina iz područja liderstva i upravljanja i to u sklopu jedrenja hrvatskom obalom i istraživanja predivnih jadranskih otoka.

Program se sastoji od dvije komponente, obrazovne i turističko – kulturološke. Obrazovna komponenta predstavlja program koji se fokusira na liderstvo, menadžment i poduzetništvo, a sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela. S druge strane, turističko – kulturološka komponenta predstavlja jedinstveno iskustvo za svakog pojedinca koje se proteže kroz cijeli program. Ono doprinosi inspiraciji za razvoj ideja.

Program uključuje teme razvoja liderskih sposobnosti, stilova vođenja i komuniciranja, u interakciji s razvojem ideja u području inovativnog turizma. Ljetna škola Sail and Learn održavat će se od 15. do 22. srpnja 2017. godine, a započinje u Trogiru, Spomeniku svjetske kulturne baštine, odakle se jedrilicama isplovljava prema otocima Šolti, Hvaru, Visu i Braču.

Bilo bi nam iznimno drago kada bi se Vaši studenti pridružili ovom jedinstvenom programu koji nosi 5 ECTS bodova.

Više informacija o programu pronaći ćete u brošuri koju Vam šaljemo u privitku, te na službenoj web stranici ljetne škole http://sailandlearn.org/. Za dodatne upite slobodno se obratite e-mailom
na: valentina.janjetic@par.hr ili nazovite službeni broj Visoke poslovne škole PAR: +385 51 327 037. Rok za prijavu za sudjelovanje je 01. ožujka 2017. godine.

Također, možete pogledati video o iskustvu prošlogodišnjih sudionika programa, a fotografije
možete potražiti na službenoj Facebook stranici.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora