Otvoren fond SIZIF za financiranje znanstveno-istraživačke djelatnosti studenata

Zaklada Sveučilišta u Rijeci i Ured za znanost Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci dana 1. ožujka 2017. pokrenuli su studentski znanstveni fond SIZIF čiji je cilj potaknuti i poduprijeti studente u znanstveno – istraživačkoj djelatnosti.

Fond je otvoren studentima svih znanstvenih razina i područja preddiplomskog, diplomskog, integriranog sveučilišnog studija i stručnog specijalističkog diplomskog studija Sveučilišta u Rijeci. Fondom se financiraju tri kategorije – provedba znanstvenog istraživanja, aktivno sudjelovanje na skupovima te objavljivanja znanstvenih i stručnih radova.

Zaklada Sveučilišta i Ured za znanost ovim potezom ulaze u krug renomiranih sveučilišta koja sustavno pružaju potporu studentima u njihovom procesu edukacije i usavršavanja, kao i pripremi za nositelje inovacija. Posebnost Fonda je što će biti kontinuirano otvoren za prijavu u provedbenoj godini.

Cjelovitu natječaju dokumentaciju pronađite na sljedećim poveznicama: Tekst natječajaUpute za prijavitelje i Pravilnik Fonda SIZIF.

Prijave i prateća dokumentacija dostavljaju se putem Zakladinog e-sustava prijava (www.zaklada.uniri.hr/epp) i zemaljskom poštom u jednom primjerku (zaključana prijava i datum poštanskog žiga).

Za sve nejasnoće i upite slobodno nam se obratite na e-mail zaklada@uniri.hr.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora