U pripremama za drugo izdanje case study natjecanja ‘Realizator’

realizator-fb-cover1

Izrazito nam je zadovoljstvo najaviti skorašnje drugo izdanje ‘Realizatora’, sveučilišnog case study natjecanja u organizaciji Zaklade Sveučilišta u Rijeci i sveučilišnih partnera koje će se održavati od listopada do prosinca 2017.

Case study natjecanja format su koji na inovativan način pridonose suradnji akademske i gospodarske zajednice. Radeći na stvarnim poslovnim slučajevima i razvijajući najbolja rješenja za poduzeća, riječki studenti i studentice dobivaju mogućnost prethodno stečeno znanje prenijeti u praksu, te razviti konkretne vještine potrebne na tržištu rada. Natjecanje je namijenjeno studentima različitih razina i područja interesa, a osim što stječu vrijedno iskustvo, studenti se na ovaj način upoznaju i predstavljaju potencijalnim poslodavcima.

Nakon uspješne prve edicije u kojoj smo nagradili devetero izvrsnih studentskih rješenja, u drugoj nas očekuje još više poduzeća i poslovnih slučajeva, praktične i korisne edukativne radionice i predavanja, te bogate nagrade. Kao i prve godine, Realizator će završiti dinamičnim pitching eventom na kojemu će natjecatelji prezentirati svoja rješenje pred stručnim žirijem u samo par minuta.

Prijave za Realizator 2017. možete očekivati početkom listopada, a za sve novosti pratite naše mrežne stranice.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora