S Realizatorom 2017. na izložbu ‘Nikola Tesla – Mind from the future’

tesla_mind_from_the_future

Dragi Realizatori i realizatorice, pred nama je posljednja radionica edukativnog modula Realizator 2017. ‘Inovacija proizvoda i usluga’ koja će se održati 29. studenog 2017. u STEP RI s početkom u 17 sati. 

O radionici

Besplatne novine, taksi vožnja za 12 kuna, avionske karte po cijeni autobusnih, pekari bez brašna, banke bez šaltera… nastali su inovacijom poslovnih modela, odnosno proizvoda ili usluga. Stvaranje novih načina povezivanja ljudi, zarađivanja i zadovoljavanja kupaca, jest poluga inoviranja koja će odrediti 21. stoljeće. U sklopu edukacije bit će prezentirane najnovije spoznaje o poslovnim modelima, postupcima koncipiranja inovacija postojećih i stvaranja novih  te njihovoj uspješnoj provedbi u praksi.

Prijaviti se možete OVDJE  do 27. studenog 2017.

Nije nepoznanica da u ovogodišnjoj ediciji Realizatora nagrađujemo najaktivniji tim, a sada je došlo vrijeme da otkrijemo i nagradu! Najaktivniji tim vodimo na izložbu u čast Nikole Tesle, jednog od najvećih svjetskih vizionara, a koja će se održavati u Zagrebu od 25.11.2017.

Nikola Tesla – Mind from the future najveći je multimedijski spektakl ove godine u Hrvatskoj, a  kako naglašava Helena Bulaja, autorica i kustosica izložbe: “U Teslopolisu je moguće popeti se na vrh svijeta i baciti pogled na zvijezde. Sve je moguće bez pomoći bilo kakvih naprava. Posjetitelji, zbilja ulaze u jednu virtualnu stvarnost koja se rastvara prema njima i koja svakim korakom ih iznenađuje”.

92f541ad090ab491e513

Izložba posjetitelje vodi kroz život slavnog vizionara, uz pomoć svega onoga čega ne bi bilo da nije bilo Tesle – video projekcija,  računalnih igara, svjetlosnih instalacija, holograma. Za takav je pristup zaslužna autorica izložbe, te skupina međunarodnih i domaćih umjetnika koji, u Teslinom duhu, na najbolji način spajaju znanost i umjetnost, film, animaciju, video umjetnost, skulpturu, instalaciju, sliku i tehničke inovacije.

Rok za pitanja i predaju rada

Ovim putem vas podsjećamo kako je rok za postavljanje pitanja poduzećima u vezi slučaja 24. studeni 2017., a rok za predaju rada 3. prosinca u 23:59h. Upute za predaju rada bit će vam dostavljene u posljednjem tjednu natjecanja. Samo timovi koji predaju svoj rad ulaze u natjecateljski modul Realizatora, te imaju prilike biti birani kao najaktivniji tim, prisustvovati pitching treningu (6. i 8. prosinca od 16 do 19 sati), izlagati na dinamičnom događanju Pitching day competition, te osvojiti bogate nagrade. Stoga, samo hrabro! :)

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora