Otvorene prijave na edukativni modul Realizatora 2017.

realizator fb cover logaci-01

U sklopu druge edicije sveučilišnog case study natjecanja Realizator 2017. organizirali smo niz edukativnih radionica i treninga objedinjenih u edukativni modul koji doprinosi što kvalitetnijoj ideji, formulaciji i izradi rješenja poslovnog slučaja.  Sudjelovanje nije obvezno, ali je više nego korisno!

Tips and tricks za pripremu i pisanje poslovnih rješenja

Step Ri (Radmile Matejčić 10), 17. studenog od 16.30 do 18.30h
Predavač: Neven Tamarut, mag. oec., MBA

Vrlo praktična radionica tijekom koje ćete naučiti kako definirati problem, analizirati situaciju, ponuditi odgovor, razraditi ideju, te konačno, usvojiti formu pisanja poslovnih rješenja.

Rok prijave: 15. studenog 2017.

Skok u DOP: kako razviti društveno odgovorni projekt

Step Ri, 17. studenog od 16.30 do 18.30h
Predavačice: izv. prof. dr. sc. Iva Rinčić, ravnateljica Zaklade Sveučilišta i Andrea Laurić, mag.nov., suradnica za razvojne projekte Zaklade Sveučilišta

Društveno odgovorno poslovanje (DOP) odnosi se na način na koji organizacije upravljaju svojim poslovnim procesima kako bi ostvarile pozitivan učinak na društvo i okoliš, pri čemu te aktivnosti moraju biti u skladu s interesima društva, temeljiti se na etičkom ponašanju i biti u skladu sa zakonom i ostalim pravnim regulativama. Društveno odgovorno poslovanje je područje koje se sve brže razvija i postaje uobičajena praksa uglednih tvrtki. Na edukaciji ćete steći više informacija o DOP-u, ali i konkretne tehnike i metode za razvijanje društveno odgovornog projekta.

Rok prijave: 15. studenog 2017. 

Generiranje poslovnih ideja: Tehnike & alati

Step Ri, 20. studenog od 10 do 13h
Predavač: Neven Tamarut, mag. oec., MBA

Na seminaru polaznici će se upoznati s različitim tehnikama generiranja ideja i njihovom primjenom na konkretnim primjerima. Polaznici će imati prilike čuti o dostupnim izvorima poslovnih ideja, o različitim pristupima u razvoju poslovnih ideja i oblicima zaštite rezultata razvijenih ideja. U nastavku, prezentirati će se individualne i grupne tehnike, a svaki polaznik će moći predložiti svoj konkretni problem za koji bi želio čuti moguća rješenja kao rezultat zajedničke kreativnosti. Drugi dio seminara se provodi u formi radionica.

Rok prijave: 17. studenog 2017. 

Inovacija proizvoda i usluga

Step Ri, 29.studenog od 17 – 19h
Predavač: Boris Golob, mag. ing.

Besplatne novine, taksi vožnja za 12 kuna, avionske karte po cijeni autobusnih, pekari bez brašna, banke bez šaltera… nastali su inovacijom poslovnih modela, odnosno proizvoda ili usluga. Stvaranje novih načina povezivanja ljudi, zarađivanja i zadovoljavanja kupaca, jest poluga inoviranja koja će odrediti 21. stoljeće. U sklopu edukacije bit će prezentirane najnovije spoznaje o poslovnim modelima, postupcima koncipiranja inovacija postojećih i stvaranja novih modela, proizvoda i usluga  te njihovoj uspješnoj provedbi u praksi.

Rok prijave: 27. studenog 2017. 

Edukativni modul je otvoren za sve studente i studentice Sveučilišta u Rijeci, a prijaviti se možete OVDJE

Podsjećamo vas kako je partner u projektu Step Ri svim sudionicima za vrijeme trajanja case study natjecanja Realizator 2017. omogućio korištenje CERIecon Playpark co-working prostora za rad na vašim slučajevima. Detaljne informacije o korištenju prostora dostupne su OVDJE.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora