REALIZATOR 2017. – korisne informacije

realizator fb cover logaci-01

Dragi studenti i studentice, neka vaša Realizator avantura započne! U prilogu se nalaze sve korisne informacije koje smo objedinili na jednom mjestu. Izrazito nam je zadovoljstvo što brojimo čak duplo više prijava od prošlogodišnjeg izdanja. U Realizatoru 2017. sudjeluje 78 osoba u 28 timova koji rade na pet slučajeva! Pohvaljujemo timove koji su se angažirali i na dva slučaja. U prilogu donosimo nekoliko korisnih informacija:

PREZENTACIJE POSLOVNIH SLUČAJEVA
Prezentacije poslovnih slučajeva dostupne su za preuzimanje na sljedećoj POVEZNICI.

KOMUNIKACIJA
Strogo je zabranjeno direktno komunicirati s poduzećima. Sva komunikacija odvija se preko ureda Zaklade. Imate pravo poslati jedan mail s pet pitanja u vezi slučaja (možemo biti mrvu fleksibilniji, ali mrvu), te koliko god pitanja u vezi samog natjecanja na mail koordinatorice projekta realizator@uniri.hr.

EDUKATIVNI MODUL
Kako bi što bolje pripremili i napisali rješenje poslovnog slučaja, kreirali smo praktični i zanimljiv edukativni modul koji se sastoji od radionica pripreme i pisanja poslovnih rješenja (Step Ri, 17.11., 16.30 do 18.30h), razvijanja društveno odgovornog projekta (Step Ri, 17.11., 16.30 do 18.30h), generiranja ideja (Step Ri, 20.11. od 10 do 13h) i inovacija proizvoda i usluga (Step Ri, 29.11., 17 do 19h). Sudjelovanje nije obvezno, ali je svakako preporučljivo, te je otvoreno svim studentima/icama, dakle i onima koji se ne natječu u Realizatoru. Nije na odmet spomenuti i nagrade iznenađenja najaktivnijem timu Realizatora! Detaljne informacije i prijave na edukativni modul bit će moguće tijekom ovoga tjedna i bit ćete obaviješteni na vrijeme.

POSLOVNO RJEŠENJE & PITCHING
Rok za predaju poslovnih rješenja je 3. prosinca 2017. u 23:59 sati. O formi pisanja rješenja možete saznati više na
radionici Tips and tricks za pripremu i pisanje poslovnih rješenja, a dodatne informacije bit će vam poslane i mailom. Jedino timovi koji predaju poslovno rješenje ulaze u natjecateljski modul te im je dostupan pitching trening (Step Ri, 6. i 8.12. od 16 do 19 sati) za individualnu pripremu izlaganja pred stručnim žirijem koji će voditi edukator i trener Dario Zorić.

PROSTOR ZA RAD

Za vrijeme trajanja case study natjecanja Realizator 2017. nudi vam se mogućnost korištenja CERIecon Playpark co-working prostora za rad na vašim slučajevima. CERIecon Playpark Prostor nalazi se u zgradi STEP RI (Radmile Matejčić 10, Kampus Trsat) a možete ga koristiti radnim danima od 9h do 16h. Za pristup CERIecon Playpark-u potrebna vam je pristupna kartica, te kako biste istu dobili morate se prvo uputiti u STEP RI ured Uprave i predočiti osobnu iskaznicu. Vaša osobna iskaznica ostaje u STEP RI Uredu Uprave, a vraća vam se po vraćanju pristupne kartice. Nakon 16h STEP RI zgrada se zaključava, stoga ste obavezni napustiti CERIecon Playpark prostor i vratiti pristupnu karticu u STEP RI ured Uprave istoga dana do 16h. CERIecon Playpark co-working prostor može vam biti dostupan 0-24h ukoliko se odlučite prijaviti u CERIecon Playpark program početkom 2018.!

U slučaju dodatnih upita, slobodno nam se obratite na mail realizator@uniri.hr.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora