Realizator 2017. upute za predaju rješenja poslovnih slučaja

realizator fb cover logaci-01

Dragi realizatori i realizatorice, nalazimo se u tjednu roka za predaju rješenja. S tim u vezi, objavljujemo nekoliko važnih uputa.

PREDAJA RJEŠENJA POSLOVNOG SLUČAJA

Rješenje poslovnog slučaja predajete OVDJE (link – https://form.jotformeu.com/73303080230339) na način da ispunite formular i upload-ate rješenje poslovnog slučaja. Rok za predaju rada je 3. prosinca 2017. u 23:59h. Nakon isteka navedenog roka, rješenje neće biti moguće uploadati. Kod predaje rada, potrebno je ujedno i imenovati osobu koja će rad prezentirati na završnici Realizatora.

FORMA RADA I NAZIV

Rad molimo nasloviti IME TIMA_PODUZEĆE (npr. LAMPICA_INFOBIP). Rad mora biti u .pdf formatu. Broj stranica rada je ograničen na pet. No, ukoliko vam je to nedovoljno, nećemo ubrojiti naslovnu stranicu i priloge u ograničenje. Ukoliko vam je navedeni broj u redu, može i s naslovnom stranicom i eventualnim prilozima. Molimo da na naslovnoj stranici navedete ime poduzeća, naziv poslovnog slučaja (ili naziv rješenja poslovnog slučaja), datum, te ime tima.

POTVRDA O STUDENTSKOM STATUSU

Svi studenti i studentice koji predaju rješenje poslovnog slučaja dužni su dostaviti potvrdu o studentskom statusu kao dokaz da su studenti Sveučilišta u Rijeci. Potvrdu je moguće dobiti u referadi, na studomatu ili preko usluge e-građanin. Potvrdu je potrebno dostaviti na mail realizator@uniri.hr do 8. prosinca 2017. za sve članove tima. Molimo da odgovorna osoba ispred tima dostavi potvrde za sve članove u jednom mailu.

PITCHING TRENING & COMPETITION

Prethodno završnici Realizatora, održat će se pitching trening 6. i 8. prosinca od 16 do 19 sati u STEP RI na kojemu ćete steći iskustvo i uvježbati prezentacijske vještine izlaganja u tri minute. Samo timovi koji predaju svoj rad ulaze u posljednji, natjecateljski modul Realizatora i mogu sudjelovati na treningu. Prijave za trening bit će otvorene 4. prosinca 2017.

Završnica Realizatora – Pitching day competition održat će se 13. prosinca 2017. s početkom u 13 sati u STEP RI. Prezentacije rješenja poslovnih slučajeva održavat će se abecednim redom po poduzećima (Infobip, JGL, JU Priroda, Metis, Zaba). Izlaganja će bodovati stručni žiri kojeg čini predstavnik/ca poduzeća, partnera STEP RI i Zaklade. Nakon izlaganja, poduzećima će biti dostavljeni vaši pismeni radovi. Ukupan zbroj bodova usmenog i pismenog djela čine pobjednike Realizatora 2017.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA

Pobjednici će biti objavljeni na mrežnim stranicama Zaklade Sveučilišta u petak, 22. prosinca 2017. Nagrađujemo prva tri mjesta za svako poduzeće, kao i najaktivniji tim. Svečana dodjela nagrada održat će se u siječnju 2018. o čemu ćete na vrijeme biti obaviješteni.

Još jednom podsjećamo kako je rok za predaju rada u nedjelju 3. prosinca 2017. u 23:59h, te danas zadnji dan za prijavu na radionicu Inovacija proizvoda i usluga (PRIJAVA) s kojom imate priliku osvojiti nagradu kao najaktivniji tim kojeg vodimo na multimedijsku izložbu o Nikoli Tesi. Želimo vam puno sreće!

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora