Na ‘Pitching day’ natjecanju predstavljena rješenja poslovnih slučajeva Realizatora 2017.

DSC_0490

U srijedu 13. prosinca, u  Znanstveno tehnologijskom parku Step Ri, održana je završnica case study natjecanja Realizator 2017. Preko 40 studenata u 19 timova predstavilo je svoja rješenja poslovnih slučajeva pet renomiranih poduzeća.

Stručni žiri sastojao se od ravnateljice Zaklade Ive Rinčić, zamjenice direktora i voditeljice edukacijskog centra Step Ri Jane Blažević Marčelja, te ispred poduzeća Barbara Jurki (senior product owner, Infobip d.o.o.), Dunja Siuc Valković (direktorica globalnog razvoja poslovanja, JGL d.d.),  Sonja Šišić (ravnateljica, Javna ustanova Priroda), Dorotea Pešić Bukovac (voditeljica projekata, Metis d.d.) te Goran Gašparić (direktor Centra za individualne klijente Poslovnice Rijeka-Korzo, Zagrebačka banka).

S obzirom na to da su timovi mogli rješavati više od jednog poslovnog slučaja, predstavljeno je 26 kreativnih i inovativnih rješenja u formi “elevator pitcha” u trajanju 3 minute, nakon kojeg je stručni žiri imao priliku postavljati pitanja studentima. Ocjenjivali su se sadržaj, stil i struktura pitch izlaganja, a ovoga tjedna svi članovi žirija dobili su i opširnija, pismena rješenja slučajeva na evaluaciju.

U petak 22. prosinca, na mrežnim stranicama Zaklade bit će objavljeni pobjednici, a uz njih i najaktivniji tim, koji će za nagradu dobiti karte za multimedijsku izložbu Nikola Tesla-Mind from the future u Zagrebu.

Zahvaljujemo svim natjecateljima, partnerima i poduzećima na sudjelovanju!

Na poveznici pogledajte FOTOGALERIJU s događanja.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora