Poziv na dodjelu nagrada natjecateljima Realizatora 2017.

U srijedu 7. ožujka 2018. s početkom u 14 sati, u prostoru caffe bara Kampus (Akvarij, Radmile Matejčić 5), održati će se dodjela nagrada pobjednicima druge edicije sveučilišnog case study natjecanja Realizator.

Nagraditi će se prva tri najbolja rješenja svakog od pet poslovnih slučajeva, pa će tako 30 studenata iz 11 timova primiti novčane nagrade u iznosu od 3.000,00 kn za prvo, 2.000,00 kn za drugo te 1.000,00 kn za treće mjesto. Također, pobjednici su ove godine nagrađeni i s ulaznicama za multimedijsku izložbu Nikola Tesla: Mind from the future, koja se održava u Meštrovićevom paviljonu u Zagrebu. Ostali sudionici na dodjeli mogu preuzeti svoje službene potvrde o sudjelovanju.

Uz ravnateljicu Zaklade Sveučilišta u Rijeci Ivu Rinčić te zamjenicu direktora i voditeljice edukacijskog centra Step Ri Jane Blažević Marčelja, dodjeli će prisustvovati i predstavnici pet renomiranih poduzeća čije poslovne slučajeve su studenti rješavali, a to su: Barbara Jurki (senior product owner, Infobip d.o.o.), Dunja Siuc Valković (direktorica globalnog razvoja poslovanja, JGL d.d.),  Sonja Šišić (ravnateljica, Javna ustanova Priroda), Dorotea Pešić Bukovac (voditeljica projekata, Metis d.d.) te Goran Gašparić (direktor Centra za individualne klijente Poslovnice Rijeka-Korzo, Zagrebačka banka).

Još jednom čestitamo svim dobitnicima/cama, te zahvaljujemo svim poduzećima, partnerima, vanjskim suradnicima i studentima na sudjelovanju i podršci.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na posljednjoj stanici Realizatora 2017.!

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora