Uručene nagrade Realizator 2017.

Realizator 1

U srijedu, 7. ožujka u prostoru Akvarija na studentskom Kampusu, održana je dodjela nagrada pobjednicima druge edicije sveučilišnog case study natjecanja Realizator.

Nagrađena su prva tri najbolja rješenja svakog od pet poslovnih slučajeva, pa je tako 30 studenata iz 11 timova primilo novčane nagrade u ukupnom iznosu od 30.000,00 kuna.

Ravnateljica Zaklade Iva Rinčić, u svom inspirativnom uvodnom govoru, zahvalila je svim studentima koji su sudjelovali u natjecanju na hrabrosti i radu, te istaknula da ako je Zaklada kroz projekt »Realizator« barem na trenutak uspjela skrenuti pažnju na studente, njezina misija je ispunjena.

Uz ravnateljicu, dodjeli su prisustvovale i zamjenica direktora i voditeljica edukacijskog centra Step Ri Jana Blažević Marčelja, ispred partnera projekta, te predstavnice pet renomiranih poduzeća – Barbara Jurki (Infobip d.o.o.), Dunja Siuc Valković (JGL d.d.), Sonja Šišić (Javna ustanova Priroda), Dorotea Pešić Bukovac (Metis d.d.) i Tamara Sergo (Zagrebačka banka d.d.) koje su zajednički istaknule zadovoljstvo studentima, ali i naglasile veliku važnost ovog natjecanja u smanjenju jaza između znanja stečenog na fakultetu i potrebnih vještina na tržištu rada.

O uspješnosti projekta Realizator svjedoči i činjenica kako je Jadran galenski laboratorij ponudio zaposlenje studentu iz pobjedničkog tima, dok je Metis pozvao sva tri nagrađena tima da prezentiraju svoja rješenja upravi poduzeća uz mogućnost zapošljavanja onih najistaknutijih.

Treću ediciju Realizatora sa sigurnošću možemo očekivati i u ovoj godini, uz najavljeno povećanje broja poduzeća i poslovnih slučajeva, te bogatiji program i puno više druženja. Zaklada u konačnici želi osigurati studentima da se njihova rješenja poslovnih slučajeva i ostvare, te da poduzeća prepoznaju studente kao svoje potencijalne zaposlenike.

Čestitamo još jednom svim dobitnicima/cama, te zahvaljujemo svim poduzećima, partnerima, vanjskim suradnicima i studentima što su omogućili održavanje još jednog uspješnog Realizatora!

 Fotogaleriju s dodjele možete pogledati ovdje.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora