Dodjela sredstava 5. Donatorske aukcije slika

vjenčanje-6384

Dana 12. travnja 2018., u prostoru Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci (Ul. Slavka Krautzeka 83) u 11 sati,  održat će se svečano potpisivanje ugovora o donaciji sredstava prikupljenih na Donatorskoj aukciji slika u organizaciji Zaklade Sveučilišta u Rijeci i tvrtke Metis d.d.

Jubilarna peta aukcija održana je u prosincu 2017., a osim rekordnog broja prikupljenih slika i umjetničkih fotografija, ostvaren je i novi rekord u iznosu prikupljenih sredstava od čak 130 tisuća kuna.

Sredstva će biti ravnomjerno donirana u humanitarne svrhe Dnevnom centru za rehabilitaciju „Slava Raškaj“ Rijeka, Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka, te u akademske – Katedri za slikarstvo Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci i Zakladi Sveučilišta za fond Studenti za društvo znanja u sklopu kojeg će se organizirati treća edicija uspješnog case study natjecanja Realizator.

Potpisivanju ugovora, uz ravnateljicu Zaklade izv. prof. dr. sc. Ivu Rinčić i predstavnika Metisa d.d., nazočit će i ravnateljica Dnevnog centra za rehabilitaciju „Slava Raškaj“ Ankica Sušić, prof., predstojnik Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka prof. dr. sc. Sandro Dessardo, dr. med., te predstojnik Katedre za slikarstvo Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci izv. prof. art. Anton Vrlić.

Uz potpisivanje ugovora, svaki od predstavnika/ica institucija ukratko će izložiti i namjenu dodijeljenih sredstava.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora