Zaklada na predavanju Odnosi s javnošću u znanosti i visokom obrazovanju

32602547_10213959359912902_7819283580672016384_n

 

U utorak, 15. svibnja 2018., na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Iki, održalo se predavanje na temu Odnosi s javnošću u znanosti i visokom obrazovanju.

Predavanje je održala dr. sc. Mirela Holy, voditeljica specijalističkog stručnog diplomskog studija odjela za Upravljanje poslovnim komunikacijama na Veleučilištu VERN. Prisustvovali su razni djelatnici Sveučilišta, studenti, te predstavnice Zaklade Petra Bačić, asistentica za natječaje i projekte, i Matea Potočnjak, stručna suradnica za odnose s javnošću.

Dr. sc. Mirela Holy govorila je o činjenici da živimo u društvu spektakla, medijskoj pismenosti, o autonomiji Sveučilišta, te o vrstama medijskih objava koje su najpovoljnije za korištenje. Prikazala je i mrežne stranice svih hrvatskih Sveučilišta, javnih i privatnih, te tako usporedila razne komunikacijske strategije i ponudila svoje savjete, a za kraj su slijedila pitanja publike. Ipak, ono najzanimljivije bila su osobna iskustva koja je podijelila iz njezine dugogodišnje karijere u odnosima s javnošću.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora