Ravnateljica Zaklade na otvorenju ljetne škole Ekonomskog fakulteta

Zaklada, Ravnateljica, EFRI, Ekonomski fakultet, Rijeka, Rinčić

Jučer se na Ekonomskom fakultetu u Rijeci održalo svečano otvorenje međunarodne ljetne škole pod nazivom „Međunarodno okruženje i europske integracije”, koja je okupila studente iz Belgije, Češke, Makedonije i Hrvatske.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci od 2005. godine organizira ljetnu školu, a ove godine ista će se održati od 2. do 14. srpnja 2018. godine.

Osim raznih djelatnika i studenata, otvorenje škole podržali su prorektorica za studije i studente Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Sanja Barić, prodekan za znanost i poslijediplomske studije izv. prof. dr. sc. Saša Žiković, prodekanica za suradnju s gospodarstvom izv. prof. dr. sc. Danijela Sokolić te dožupan Primorsko-goranske županije izv. prof. dr. sc. Ljudevit Krpan, a govor je održala i ravnateljica Zaklade Sveučilišta u Rijeci, izv. prof. dr. sc. Iva Rinčić. 

Cilj Ljetne škole je upoznati studente ekonomskih, pravnih i ostalih studija s osnovama gospodarskog procesa integriranja u Europi, s osvrtom na Hrvatsku i zemlje jugoistočne Europe, te im predočiti prednosti i izazove procesa gospodarskog integriranja na području svakodnevnog života.

Čestitamo Ekonomskom fakultetu u Rijeci na otvorenju još jedne međunarodne ljetne škole!

 

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora