Realizator 2018. – Informacije za natjecatelje

Realizator, zaklada, poslovni slučaj, sveučilište

Dragi Realizatori i Realizatorice, let the games begin!

u nastavku vam donosimo sve korisne informacije o Realizatoru 2018. na jednom mjestu.

PREZENTACIJE POSLOVNIH SLUČAJEVA
Prezentacije poslovnih slučajeva dostupne su za preuzimanje na sljedećoj POVEZNICI.

KOMUNIKACIJA
Ukoliko imate pitanja u vezi slučaja ili natjecanja, obratite se isključivo Zakladi, koja će ih zatim proslijediti poduzećima. Možete nam poslati jedan mail s pet pitanja u vezi slučaja, te koliko god pitanja u vezi samog natjecanja na mail  realizator@uniri.hr.

LEARN MODUL

Kako bi što bolje pripremili i napisali rješenje odabranog poslovnog slučaja, organizirali smo zabavni i praktični LEARN modul koji se sastoji od tri radionice. Sudjelovanje nije obvezno, ali je svakako preporučljivo, te je otvoreno svim studentima/icama, dakle i onima koji se ne natječu u Realizatoru. Za dodatnu motivaciju napominjemo i da najaktivniji tim Realizatora dobiva i nagradu!

TERMINI LEARN MODULA

30.10. u 10.00 sati Kreiranje poslovnih ideja, Neven Tamarut
09.11. u 16.30 sati Tips & Tricks za pisanje poslovnih slučajeva, Neven Tamarut
19.11. u 17.00 sati Stvaranje uspješnih inovacija, Boris Golob

Navedene edukacije i radionice održat će se u prostorima Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci Step Ri (Ul. Radmile Matejčić 10, Kampus, Rijeka).

Prijave na edukativni modul dostupne su putem sljedećeg ONLINE OBRASCA.

POSLOVNO RJEŠENJE & PITCHING
Rok za predaju poslovnih rješenja je 21. studenog 2018. u 23:59 sati. O formi pisanja rješenja možete saznati više na
radionici Tips and tricks za pripremu i pisanje poslovnih rješenja, a dodatne informacije bit će vam poslane i mailom.

Jedino timovi koji predaju poslovno rješenje ulaze u PLAY modul te im je dostupan pitching trening (Step Ri, 26. i 27.11. u 16:30 sati) za individualnu pripremu izlaganja pred stručnim žirijem koji će voditi edukator i trener Dario Zorić.

PROSTOR ZA RAD

Za vrijeme trajanja case study natjecanja Realizator 2018. nudi vam se mogućnost korištenja CERIecon Playpark co-working prostora za rad na vašim slučajevima. CERIecon Playpark Prostor nalazi se u zgradi STEP RI (Radmile Matejčić 10, Kampus Trsat) a možete ga koristiti radnim danima od 9h do 16h. Za pristup CERIecon Playpark-u potrebna vam je pristupna kartica, te kako biste istu dobili morate se prvo uputiti u STEP RI ured Uprave i predočiti osobnu iskaznicu. Vaša osobna iskaznica ostaje u STEP RI Uredu Uprave, a vraća vam se po vraćanju pristupne kartice. Nakon 16h STEP RI zgrada se zaključava, stoga ste obavezni napustiti CERIecon Playpark prostor i vratiti pristupnu karticu u STEP RI ured Uprave istoga dana do 16h.

Sve informacije slati ćemo vam mailom (provjerite i u spam!), a u slučaju dodatnih upita, slobodno nam se obratite na mail realizator@uniri.hr.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora