Najava tribine (Ne)uspjeh: Moja priča

(NE)USPJEH_MOJA PRIČA

U sklopu case study natjecanja Realizator 2018. uveli smo novost – MINGLE modul!

Cilj modula je povezati studente i studentice s poduzetnicima i inovatorima u neformalnom druženju, koje će poticati networking, kreativnost i razvoj novih ideja. Upravo to je namjena tribine ‘(Ne)uspjeh: Moja priča‘ koja će se održati u novom kulturnom centru, rasadniku kreativnog grada Ri Hub, i okupiti mlade riječke inovatore i kreativce u priči o njihovom poslovnom (ne)uspjehu. S kojim izazovima su se susreli na putu od Zavoda za zapošljavanje do upravljanja uspješnim brendom, jesu li im pritom pomogli razni mehanizmi potpora, koliko su u svemu važne inovacije, nova promišljanja i ideje, otkrit će nam Alenka Tvrtković, Ana Kovačević i Marin Trošelj.

Alenka Tvrtković osnivačica je popularnog brenda i originalne recepture First in The Raw energetskih pločica, koja je svoju strast za putovanjem i sportom pretvorila u uspješni poslovni pothvat. Danas su ti zdravi proizvodi distribuirani u više od 40 lokacija diljem Hrvatske.

First in the Raw, Alenka Tvrtković

Alenka Tvrtković, First in the Raw

Ana Kovačević jedna je od vlasnica prve riječke trgovine bez otpada Špajza, vlastito poduzeće otvorila je odmah pri završetku fakulteta, a zahvaljujući tome danas u Rijeci postoji trgovina koja ne stvara otpad, te istovremeno podržava proizvode malih hrvatskih proizvođača.

201765-258546-trgovina_spajza11-160818

Ana Kovačević i Dina Benazić, Špajza

Marin Trošelj osnivač je tvrtke STEMI koja je, osim edukacije i promocije STEM područja među mladima, proizvela jedinstveni i prepoznatljivi hexapod robot. Upravo im je on osigurao poziv jedne od najvećih tehnoloških tvrtki Intel na izlaganje u sklopu njihova štanda na najvećem svjetskom Maker Fairu sajmu u San Franciscu.

marin1 (1) (002)fds

Marin Trošelj, STEMI

Zaklada Sveučilišta tribinom želi prezentirati uspješne priče u lokalnoj zajednici, no bez zadrške uključivanjem i manje uspješnih pokušaja i izazova kao relevantnih koraka ka postizanju poslovnih ciljeva. Razmjena znanja i iskustva u ležernoj atmosferi pružit će studentima, ali i svima zainteresiranima, vrijedne lekcije i inspiracije u razvijanju samostalnog puta.

Tribinu moderira Anita Pribanić iz Step Ri – Edukacijskog centra, koji je ujedno Zakladin partner projekta Realizator 2018.

(Ne)uspjeh: Moja priča održat će se u četvrtak, 22. studenog 2018. s početkom u 19 sati u Ri Hub centru. Pozivamo studente, građane, (buduće) poduzetnike i sve zainteresirane da nam se pridruže na ovom nesvakidašnjem događaju!

 

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora