Predana rješenja poslovnih slučajeva Realizator 2018.

Pitch trening

Nakon START, LEARN i današnjeg MINGLE modula, jučer je službeno započeo i PLAY modul case study natjecanja Realizator 2018.

Rok za predaju rješenja poslovnih slučajeva za prijavljene timove istekao je jučer, a zaprimljeno je 26 rješenja od 21 tima. Sljedeći korak bit će prezentacija samih rješenja pred žirijem i predstavnicima poduzeća u obliku 3-minutnog pitcha. Da bi se natjecatelji pripremili za svoj pitch nastup, očekuje ih Pitching trening u kojem će uz prezentacijske vještine naučiti kako u samo tri minute iznijeti svoju ideju na najuspješniji način pred publikom.

Trening će treću godinu za redom voditi Dario Zorić, poslovni trener i predavač s bogatim iskustvom.  Nakon diplomskog studija nastavio je s usavršavanjem na području leadershipa i managementa u Europi i SAD-u te akumulirao desetogodišnje iskustvo u kreiranju i provođenju projekata, radionica i konferencija te rada u obrazovnoj industriji. Radio je na 50-tak regionalnih te međunarodnim i EU projektima. Bio je glavni koordinator projekata GoGlobal, Sharps, HDO, GCC i Nets u SAD-u gdje je studirao (stipendist Lee Iacocce) te živio i radio u više navrata. Izabran je i u savjetodavno tijelo direktora Iacocca Instituta (SAD). Danas radi kao poslovni savjetnik te kao poslovni trener iz područja leadershipa, managementa i osobnog razvoja i organizira različite module edukacija za poduzeća i startupe. Član je Hrvatske udruge za upravljanje projektima (CAPM), Svjetske asocijacije projektnih managera (IPMA), Alumni Lehigh University i Alumni EFRI.

Radionica će se održati u Step Ri centru (Radmile Matejčić 10a, Kampus) u dva termina:

– ponedjeljak, 26. studenog u 16:30 sati

– utorak, 27. studenog u 16:30 sati

Prijaviti se mogu isključivo natjecatelji Realizatora 2018. koji su predali rješenja poslovnih slučajeva do vremenskog roka, a prijave su otvorene do nedjelje 25. studenog putem sljedeće PRIJAVNICE.

Čestitamo svim timovima koji su predali svoja rješenja, a večeras u 19 sati se vidimo na Tribini (Ne)uspjeh: Moja priča u RiHub centru (Ivana Grohovca 1A), gdje ćemo se inspirirati pričama uspješnih riječkih poduzetnika i inovatora!

Veselimo se druženju! :)

 

 

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora