Predstavljena rješenja poslovnih slučajeva Realizator 2018.

Realizator 2018, Zaklada Sveučilišta u Rijeci, UNIRI, Case study, Geotech, Mima, JGL, Dom zdravlja, Grad RIjeka, TunelRI, Jadranka Hoteli

U ponedjeljak 3. prosinca, u Znanstveno tehnologijskom parku Step Ri, održana je velika završnica case study natjecanja Realizator 2018.

Čak 54 studenata i studentica sastavljenih u 21 tim, s 11 sastavnica Sveučilišta u Rijeci, predstavilo je svoja rješenja poslovnih slučajeva stručnom žiriju u obliku dinamičnog 3-minutnog pitcha.

Na otvorenju su prisustvovali i gradonačelnik Grada Rijeke Vojko Obersnel, zamjenik gradonačelnika Marko Filipović, prorektor za financije i poslovanje Sveučilišta u Rijeci Davor Vašiček te direktor Step Ri Boris Golob, koji su uputili ohrabrujuće riječi podrške natjecateljima prije samog početka.

Stručni žiri u sastavu ravnateljice Zaklade Ive Rinčić, direktora za razvoj poslovanja Step Ri-a Nevena Tamaruta, te predstavnika poduzeća Ive Ribarić (viša stručna suradnica za podršku razvojnim projektima Grada Rijeke), Gorana Đorđevića (viši stručni suradnik za razvoj i informacijsko-dokumentacijske poslove Doma zdravlja Primorsko-goranske županije), Mirka Grošića (direktor tvrtke Geotech d.o.o.), Višnje Bilobrk (Global brand manager tvrtke JGL d.d.), Đurđice Šimičić (direktorica odjela za razvoj proizvoda Jadranka hoteli d.o.o.) i Marine Marjanović (direktorica tvrtke Namještaj Mima d.o.o.) ocjenjivao je sadržaj, strukturu i stil izlaganja, a predstavljeno je ukupno 25 inovativnih rješenja poslovnih slučajeva.

008A9256

Svi članovi žirija po završetku Pitching Day Competition-a dobili su i detaljnija, pismena rješenja slučajeva na evaluaciju, a rezultati i pobjednici case study natjecanja Realizator 2018. bit će objavljeni 14. prosinca na mrežnim stranicama Zaklade. Najbolji će biti i novčano nagrađeni i to 3.000,00 kuna za prvo mjesto, 2.000,00 kuna za drugo mjesto i 1.000,00 kuna za prvo mjesto za svaki poslovni slučaj.

Zahvaljujemo svim natjecateljima, partnerima i poduzećima na sudjelovanju i omogućavanju još jednog uspješnog Realizatora!

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora