Zaklada na edukaciji Digitalni marketing za udruge i neprofitne organizacije

Tomislav Pancirov, DIgitalni marketing, Neprofitna, udruga, Pula, Zaklada Istra, Zaklada Sveučilišta

U srijedu 12. prosinca 2018. u Društvenom centru Rojc u Puli održala se radionica „Digitalni marketing za udruge i druge neprofitne organizacije“ na kojoj je sudjelovala i predstavnica Zaklade Matea Potočnjak. 

Radionicu je organizirala Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, a održao ju je Tomislav Pancirov, stručnjak za digitalnu komunikaciju s višegodišnjim iskustvom rada s najvećim klijentima u regiji. Uz karijeru u digitalno komunikacijskom savjetovanju, predaje na cjeloživotnom obrazovanju Ekonomskog fakulteta u Rijeci  te vodi osobni blog, a fokusira se na izradu digitalnih komunikacijskih strategija, konzalting i interaktivne edukacije prilagođene polaznicima.

Na radionici se razgovaralo o trendovima digitalnog marketinga i okruženja, korištenju digitalne komunikacije, društvenih mreža i content marketinga za projektne aktivnosti, brendiranju projekta i postizanju ciljeva, alatima i resursima za izradu web stranice, uređivanju sadržaja i prilagodbu za tražilice, a na kraju radionice polaznici su izrađivali digitalni komunikacijski plan za svoje vlastite projekte.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora