Poziv na dodjelu nagrada Realizator 2018.

Realizator

Dodjela nagrada Realizator 2017.

Sljedećeg ponedjeljka 21. siječnja 2019. s početkom u 14 sati, u prostoru caffe bara Akvarij (Radmile Matejčić 5), održat će se dodjela nagrada pobjednicima treće edicije sveučilišnog case study natjecanja Realizator 2018.

Nagrade će preuzeti 14 timova, nositelja prva tri najbolja rješenja svakog od ovogodišnjih šest poslovnih slučajeva, a timove čini ukupno 38 studenata. Dodjelit će se novčane nagrade u iznosu 3.000,00 kn za prvo, 2.000,00 kn za drugo te 1.000,00 kn za treće mjesto. Najaktivniji tim Realizatora nagradit će se pozivnicama za Bug Future Show 2019, cjelodnevni tehnološki show koji ujedinjuje scenski i izložbeni program, a održava se 7. veljače u Zagrebu. Svi ostali sudionici na dodjeli mogu preuzeti svoje službene potvrde o sudjelovanju.

Uz ravnateljicu Zaklade Sveučilišta u Rijeci Ivu Rinčić te direktora za razvoj poslovanja Step Ri Nevena Tamaruta, dodjeli će prisustvovati i predstavnici poduzeća čije poslovne slučajeve su studenti rješavali, a to su: Iva Ribarić (viša stručna suradnica za podršku razvojnim projektima Grada Rijeke), Goran Đorđević (viši stručni suradnik za razvoj i informacijsko-dokumentacijske poslove Doma zdravlja Primorsko-goranske županije),  Mirko Grošić (direktor tvrtke Geotech d.o.o.), Višnja Bilobrk (global brand manager tvrtke JGL d.d.), Đurđica Šimičić (direktorica odjela za razvoj proizvoda Jadranka hoteli d.o.o.) te Marina Marjanović (direktorica tvrtke Namještaj Mima d.o.o.).

Još jednom čestitamo svim dobitnicima/cama i zahvaljujemo svim poduzećima, partnerima, vanjskim suradnicima i studentima na sudjelovanju i podršci.

Pozivamo svih da nam se pridruže na službenom zatvaranju treće, dosad najveće edicije Realizatora!

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora