Najava svečane dodjele sredstava Donatorske aukcije slika

Dana 10. travnja 2019. u 11 sati u upravnoj zgradi tvrtke Metis d.d. (414 Kukuljanovo, 51227, Kukuljanovo) bit će održano potpisivanje ugovora povodom svečanog uručenja sredstava Donatorske aukcije slika u organizaciji Zaklade Sveučilišta u Rijeci i tvrtke Metis d.d.

Šesta u nizu aukcija održana je u prosincu 2018. godine u konobi Tarsa, a osim porasta sredstava, zabilježen je i porast donatora i posjetitelja aukcije. Ovim projektom, Zaklada i tvrtka Metis kontinuirano doprinose razvoju filantropske kulture u lokalnoj zajednici.

Prikupljeni iznos od 163.450,00 kuna bit će raspoređen Sportskom savezu osoba s invaliditetom Grada Rijeke za mlade sportaše i edukaciju trenera, Dječjem domu Tić Rijeka za podizanje kvalitete rada s djecom, uređenje prostora i nabavku edukativnog materijala te Zakladi Sveučilišta u Rijeci za provedbu četvrte edicije case study natjecanja Realizator 2019. (Fond Studenti za društvo znanja).

Potpisivanju ugovora, uz predstavnike tvrtke Metis d.d. direktora Jerry Pajića i voditeljice razvojnih projekata Dorotee Pešić Bukovac i ravnateljicu Zaklade Ivu Rinčić, nazočit će i rukovoditelj programa sporta Riječkog sportskog saveza Bojan Sušanj kao predstavnik ovogodišnjih donatora sportskih artikala, te predstavnici institucija korisnika – ravnateljica Dječjeg doma Tić Rijeka Tamara Žakula Desnica i Miljenko Mišljenović, predsjednik Sportskog saveza osoba s invaliditetom Grada Rijeke.  

 

 

 

 

 

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora