Otvorene prijave za Realizator 2019.

realizator_2019_opća slika_11

Dragi studenti i studentice, zadovoljstvo nam je obavijestiti vas kako su otvorene prijave za četvrtu ediciju sveučilišnog case study natjecanja Realizator 2019.! S obzirom se Realizator iz godine u godinu razvija, potrudili smo se i ovu ediciju učiniti zanimljivom i ispuniti ju iznenađenjima i izazovima.

ŠTO JE REALIZATOR?

Realizator je prvo riječko case study natjecanje koje na inovativan način pridonosi suradnji akademske i poslovne zajednice. Radeći na stvarnim poslovnim slučajevima studenti dobivaju mogućnost prethodno stečeno znanje prenijeti u praksu i razviti konkretna znanja i vještine potrebne na tržištu rada.

Uz edukativnu i mentorsku podršku, cilj je istražiti, formirati i prezentirati inovativna rješenja na zadani izazov dok bogati popratni program potiče kreativnost i inovativnost, umrežavanje, stvaranje prvih poslovnih poznanstava i obogaćuje životopis praktičnim iskustvom.

REALIZATOR U BROJKAMA

Od 2016. do 2108. u Realizatoru je sudjelovalo preko 220 studenata s 11 sveučilišnih sastavnica formiranih u 84 tima, te 13 poduzeća i institucija: Alarm automatika d. o. o., Dom zdravlja Primorsko-goranske županije, Geotech d. o. o., Grad Rijeka, Infobip d. o. o., Jadran Galenski laboratorij d. d., Jadranka hoteli d. o. o., Javna ustanova Priroda, Klinički bolnički centar Rijeka, Metis d. d., Namještaj Mima d. o. o., Villa Kapetanović d. o. o., Zagrebačka banka d. d. Za najbolja rješenja poslovnih slučajeva ukupno je dodijeljeno više od 75 tisuća kuna.

Otvorenje Realizator 2018

REALIZATOR 2019. SLUČAJEVI

Ove godine u natjecanje se uključilo šest renomiranih poduzeća i institucija s poslovnim slučajevima iz područja ljudskih resursa, društvene odgovornosti, intelektualnog vlasništva, inovacija, marketinga i sl. Realizator 2019. partneri & poslovni slučajevi:

Arriva Hrvatska – „Osmisliti razvoj loyalty programa“

Dogma nekretnine – „Primjena novih tehnologija u prometu nekretninama“

Grad Kastav – „Vandalizam u Gradu Kastvu“

Hoteli Njivice – „Sustav nagrađivanja zaposlenika u hotelskoj industriji“

Jadran galenski laboratorij – „Zaštita prava intelektualnog vlasništva“

MEP – „Analiza isplativosti razvoja proizvoda 3D SIMULATOR ZA SIGURNO UPRAVLJANJE PROMETOM LNG TANKERA  u nastavi i edukaciji pomoraca

 

SECRET CASE

Novitet četvrte edicije je i Secret case, poslovni slučaj čija tema ostaje tajna sve do početka natjecanja, a pobjednici u toj kategoriji rješenje će moći realizirati. Sudjelovati možete pojedinačno ili u timu, a prijaviti se možete OVDJE. Sve informacije o slučaju, pravilima i upute bit će objavljene po okončanju prijava na Realizator.

Realizator foto 1

PROGRAM

Program je formiran u pet modula: START (prijave, predstavljanje i odabir poslovnih slučajeva), SUPPORT (radionice i edukacije za što kvalitetniju pripremu rješenja), LEARN & MINGLE (interaktivni popratni program – speed date, master class i tribina), PLAY (pitching trening izlaganja u tri minute i predaja poslovnih rješenja) i WIN (Pitching Day Competition – završnica natjecanja i proglašenje pobjedničkih timova). Cjelokupni program dostupan je na poveznici.

NAGRADE

Prva tri najbolja rješenja svakog poslovnog slučaja novčano se nagrađuju u iznosu 3.000 kuna za prvo mjesto, 2.000 kuna za drugo mjesto te 1.000 kuna za treće mjesto. Osim novčanih nagrada, bit će uručena i nagrada za najaktivniji tim, a pobjedničkim timovima Step Ri osigurao je i službeni razgovor za pristup programu besplatne podrške razvoja inovativnih poslovnih ideja.

PREDSTAVLJANJE POSLOVNIH SLUČAJEVA

Ovim putem vas pozivamo da nam se pridružite 22. listopada 2019. u 17 sati u Step Ri-u (Radmile Matejčić 10, Rijeka) na službenom otvorenju natjecanja kada će predstavnici poduzeća i institucija predstaviti poslovne slučajeve i zadatak, a vi ćete imati priliku pitati sve što vas interesira i odabrati vama najzanimljivije.

Realizator 2016 - pobjednici

PRIJAVITE SE!

Prijaviti se mogu svi studenti u Rijeci u timovima od 2 do 4 člana. Potičemo vas da razmišljate “van okvira” u formiranju timova! Interdisciplinarni pristup, odnosno članovi s različitih fakulteta osigurat će vam širu perspektivu i kreativnost u koncipiranju rješenja.

Prijaviti se možete putem ONLINE OBRASCA do 27. listopada 2019.

VIŠE INFORMACIJA

Za više informacija pogledajte JAVNI POZIV, UČESTALO POSTAVLJENA PITANJA i PRAVILNIK NATJECANJA. Pratite nas na Facebook i Instagram stranicama ili se javite putem e-maila na realizator@uniri.hr.

Veselimo se ovogodišnjim Realizatorima i Realizatoricama!

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora