Realizator 2019. – Korisne informacije za natjecatelje

Korisne informacije o Realizator natjecanju na jednom mjestu.

PREZENTACIJE POSLOVNIH SLUČAJEVA
Prezentacije poslovnih slučajeva dostupne su na sljedećoj POVEZNICI.

KOMUNIKACIJA
Pitanja u vezi slučaja šaljete isključivo Zakladi koja će ih proslijediti poduzećima i institucijama. Možete poslati jedan mail s pet pitanja u vezi slučaja, te neograničen broj pitanja u vezi samog natjecanja na mail realizator@uniri.hr.

SUPPORT

SUPPORT modul sastoji se od dvije edukacije specifične za izradu poslovnih rješenja. Dana 7. studenog od 10 do 13 sati u STEP RI-u bit će održana edukacija Generiranje inovativnih ideja: Tehnike i alati, a 12. studenog od 17 do 19 sati u STEP RI-u Tips&tricks za pripremu poslovnih rješenja. Edukacije će voditi g. Neven Tamarut, direktor za razvoj poslovanja STEP RI-a. Radionice su dostupne svim studentima Sveučilišta u Rijeci, Veleučilišta u Rijeci i Visoke poslovne škole PAR, odnosno i studentima koji se ne natječu u Realizatoru 2019.

Prijave za radionice otvaraju se 30. listopada 2019.

LEARN & MINGLE

Kako bi potakli umrežavanje studenata s kreativcima, inovatorima i poduzetnicima, organizirali smo zabavni i praktični LEARN & MINGLE modul koji se sastoji od tri događanja. Sudjelovanje nije obvezno, ali je svakako preporučljivo, te je otvoreno svim zainteresiranim.

L&M TERMINI:

14.11. u 18 sati – Speed date Realiziraj se!
18.11. u 17 sati – Master Class Journey to work
21.11. u 18 sati – Tribina Dvostruka karijera: Business or Pleasure?

Navedene edukacije i radionice održat će se u RiHub (Ivana Grohovca 1a, Rijeka).

ROK ZA PREDAJU POSLOVNIH RJEŠENJA 

Rok za predaju poslovnih rješenja je 27. studenog 2019. u 23:59 sati. O formi pisanja rješenja možete saznati više na radionici Tips&tricks za pripremu poslovnih rješenja, a dodatne informacije bit će vam poslane i mailom.

PITCHING

Timovi koji predaju poslovno rješenje stječu pravo ulaska u PLAY modul te im je dostupan Pitching trening: 3 minute do uspjeha (Step Ri, 3. i 5.12. u 16:30 sati) za individualnu pripremu izlaganja pred stručnim žirijem koji će voditi edukator i trener Dario Zorić.

PROSTOR ZA RAD

Partner natjecanja Step Ri omogućava korištenje njihovih prostora i povremenih savjetovanja za rad na Vašim slučajevima. Prostor možete koristiti radnim danima od 9h do 16h uz prethodnu najavu. Za pristup prostorijama Step Ri-a potrebna Vam je pristupna kartica, a kako biste je dobili morate se prvo uputiti u ured Uprave (Radmile Matejčić 10, Kampus, Rijeka), gdje će te istu dobiti uz predočenje osobne iskaznice.

OBAVIJESTI

Sve informacije bit će pravovremeno objavljene na mrežnim stranicama Zaklade Sveučilišta i poslane svim natjecateljima na e-mail (provjerite i u spam!).  U slučaju dodatnih upita, slobodno nam se obratite na mail realizator@uniri.hr.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora