Završile prijave za Realizator 2019. Uključilo se više od 90 studenata!

realizator_22102019_004

U nedjelju 27. listopada 2019. završile su prijave za Realizator 2019. U četvrtu ediciju case study natjecanja uključilo se čak 95 natjecatelja s 13 sastavnica Sveučilišta u Rijeci, Veleučilišta u Rijeci i Visoke poslovne škole PAR!

Brojke, obzirom premašuju prošlogodišnje, pokazatelj su rasta i razvoja natjecanja i svjedoče velikom interesu studenata za aktivnosti koje omogućuju povezivanje s poslovnom zajednicom.

Spomenutih 95 natjecatelja formiralo je 39 timova. Timovi se u najvećoj mjeri sastoje od dva člana (26 timova), potom tri člana (9 timova), te četiri člana (4 tima). Čak 18 timova rješavat će dva poslovna slučaja.

Najviše natjecatelja studenti su Ekonomskog fakulteta (32), potom Odjela za biotehnologiju (16), Filozofskog fakulteta (8), Tehničkog fakulteta (7), Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvo (6), Pomorskog fakulteta (6), Odjela za informatiku (5), Pravnog fakulteta (3), Medicinskog fakulteta (2) i Učiteljskog fakulteta (2). Po jedan natjecatelj dolazi s Akademije primijenjenih umjetnosti, Građevinskog fakulteta i Odjela za matematiku Sveučilišta u Rijeci. Veseli sudjelovanje i studenata s Veleučilišta u Rijeci (2), te Visoke poslovne škole PAR (3) koji će slučajeve rješavati u timovima sa studentima Sveučilišta u Rijeci.

Broj timova po poslovnim slučajevima:

Arriva Hrvatska – „Osmisliti razvoj loyalty programa“
– 18 timova

Dogma nekretnine – „Primjena novih tehnologija u prometu nekretninama“
– 11 timova

Grad Kastav – „Vandalizam u Gradu Kastvu“
– 8 timova

Hoteli Njivice – „Sustav nagrađivanja zaposlenika u hotelskoj industriji“
– 11 timova

Jadran galenski laboratorij – „Zaštita prava intelektualnog vlasništva“
– 5 timova

MEP – „Analiza isplativosti razvoja proizvoda 3D SIMULATOR ZA SIGURNO UPRAVLJANJE PROMETOM LNG TANKERA  u nastavi i edukaciji pomoraca“
– 4 tima

Za Secret case zabilježene su čak 24 prijave, a svim prijavljenima zadatak će biti otkriven putem e-maila.

Ovim brojkama službeno završava START modul i ulazimo u SUPPORT gdje nas očekuju edukacija za generiranje inovativnih ideja (7. studenog u 10.00h) i pripremu rješenja poslovnih slučajeva (12. studenog u 17.00h). Prijave otvaramo 30. listopada 2019., a bit će dostupne na mrežnim stranicama Zaklade Sveučilišta. Svi prijavitelji na Realizator 2019. bit će kontaktirani od strane organizatora s daljnjim korisnim informacijama.

Hvala svima na prijavama!

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora