Realizator 2019.: Upute za predaju rješenja poslovnih slučajeva

Dragi realizatori i realizatorice, približavamo se roku predaje rješenja poslovnih slučajeva. U nastavku vam donosimo nekoliko važnih uputa.

PREDAJA RJEŠENJA POSLOVNOG SLUČAJA

Rješenja poslovnih slučajeva predajete na POVEZNICI na način da ispunite formular i upload-ate rješenje. Rok za predaju je 27. studenog 2019. u 23:59h. Kod predaje rada, potrebno je imenovati osobu ili više osoba koje će rješenje prezentirati na završnici Pitching Day Competition 11. studenog 2019. s početkom u 13 sati u STEP RI-u.

FORMA RADA I NAZIV

Rad molimo nasloviti IME TIMA_POSLOVNI PARTNER (npr. LAMPICA_ARRIVA). Rad mora biti u .pdf formatu. Propisani font je ARIAL, veličina slova 11, prored 1.15, a broj stranica ograničen je na pet (broj NE uključuje naslovnicu, sadržaj i priloge). Molimo vas da na naslovnoj stranici navedete naziv poduzeća, naziv rješenja poslovnog slučaja, datum, te naziv tima.

PREDAJA SECRET CASE-A

Rješenja tajnog poslovnog slučaja predaju se na pripremljenom obrascu, putem e-maila, odnosno slanjem na realizator@uniri.hr. Rok za predaju rješenja je 27. studenog 2019. u 23:59 sati.

POTVRDA O STUDENTSKOM STATUSU

Svi studenti i studentice koji predaju rješenje poslovnog slučaja dužni su dostaviti potvrdu o studentskom statusu. Potvrdu je moguće dobiti u referadi, na studomatu ili preko usluge e-građanin. Potvrdu je potrebno dostaviti na mail realizator@uniri.hr do 1. prosinca 2019. za sve članove tima. Molimo da odgovorna osoba ispred tima dostavi potvrde za sve članove u jednom mailu.

PLAY MODUL: PITCHING TRENING

Prethodno završnici, održat će se pitching trening 3. i 5. prosinca od 16:30 do 19 sati u STEP RI-u (Radmile Matejčić 10a, Kampus) na kojemu ćete uvježbati izlaganje vašeg rješenja u samo tri minute. Trening će voditi edukator Dario Zorić. Samo timovi koji predaju svoj rad (i potvrdu o studentskom statusu) stječu pravo sudjelovati na treningu, odnosno u PLAY i WIN modulu. Prijave za trening bit će otvorene 28. studenog 2019. i dostavljene svim natjecateljima s potvrdom o predaji rješenja.

WIN MODUL: REALIZATOR ZAVRŠNICA

Pitching Day Competition bit će održan 11. prosinca 2019. s početkom u 13 sati u STEP RI-u. Izlaganja će bodovati stručni žiri u sastavu predstavnik/ca poslovnog partnera, STEP RI-a i Zaklade. Nakon izlaganja, stručnom žiriju bit će dostavljeni vaši pismeni radovi. Ukupan zbroj bodova usmenog i pismenog djela čine pobjednike Realizator 2019. natjecanja. Detaljan program završnice bit će objavljen na mrežnim stranicama Zaklade i dostavljen svim natjecateljima putem e-pošte.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA

Realizator pobjednici bit će objavljeni u petak, 20. prosinca 2019. Nagrađujemo prva tri mjesta za svaki poslovni slučaj, pobjedničko rješenje secret case-a kao i najaktivniji tim.

VAŽNI DATUMI

21. 11. Tribina Dual Career: Business or Pleasure?18:00h, Ri.Hub
27. 11. Rok za predaju poslovnih rješenja
28. 11. Prijave za Pitching trening: 3 minute do uspjeha
1. 12. Rok za predaju potvrde o studentskom statusu
3. 12. Pitching trening, 16:30 sati, STEP RI
5. 12. Pitching trening, 16:30 sati, STEP RI
9. 12. Pitching konzultacije, 16:30 sati, STEP RI (sudjelovanje po dogovoru)
11. 12. Pitching Day Competition, 13:00 sati, STEP RI
20. 12. Proglašenje Realizator 2019. pobjednika

Želimo vam puno sreće! :)

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora