Otvorene prijave za speed date ‘Realiziraj se!’

realizator_2019_predavanja i edukacije_speed dateSpeed date Realiziraj se! novitet je natjecanja i suradnički program Zaklade Sveučilišta i StartUp Inkubatora Grada Rijeke.

Speed date Realiziraj se!

Imate ideju rješenja poslovnog slučaja, ali i bezbroj pitanja i nedoumica? Voljeli biste dobiti stručni savjet?

RiHub, 14. studenog 2019. u 18:00 sati
Predviđeno vrijeme trajanja: 90 minuta
Broj sudionika: 24

Zaklada Sveučilišta u Rijeci i StartUp Inkubator udružili su snage u inovativnom programu Speed date Realiziraj se! Analizirajući potrebe i povratne informacije natjecatelja, uočena je potreba za pojedincima s iskustvom koji bi studentima bili na raspolaganju za pitanja i nedoumice s kojima se susreću tijekom izrade rješenja. Stoga koristimo ovaj poznati format u svrhu dinamičnog mentorskog programa. Ukupno je šest stručnjaka iz područja marketinga, brandinga, strateškog planiranja, inovacija, javnog izlaganja itd. Sudjeluju:

Toma Babić (Realizator 2017./2018.)

Toma Babić po struci je liječnik, a za vrijeme studiranja osim medicini posvetio se radu s tehnologijom 3D tiska te njenoj primjeni u medicini. Suosnivač je i voditelj startup projekta Braille Riddles koji se bavi proizvodnjom edukacijskih igračaka za slijepe i slabovidne osobe. Svoj tim predstavljao je na brojnim nacionalnim i međunarodnim natjecanjima, a projekt je nagrađen sa sedam nagrada i priznanja. Sudjelovao je u prva dva izdanja Realizatora, 2017-e godine osvojio je prvo mjesto, a 2018-e prvo i drugo mjesto s Timom Solucija.

Područja specijalnosti: vođenje i usklađivanje rada u timu, prezentacijske i komunikacijske vještine, istraživanje tržišta, statistička analiza podataka, poslovno planiranje, izrada projekta.

Goran Čandrlić (StartUp Inkubator)

Goran je marketing ekspert s više od 15 godina iskustva u strateškom digitalnom marketingu. Uže specijalnosti su mu SEO, Google Ads, optimizacija za konverzije, UX i marketing za startupe. Osnivač i CEO je tvrtke KISHA koja je na tržište plasirala prvi pametni kišobran, prodan u više od 75 država svijeta. U StartUp Inkubatoru mentorira polaznike o strategijama i taktikama za izlazak na tržište, kao i stratešku formulaciju marketinških planova.

Područja specijalnosti: SEO, conversion rate optimization, digital marketing strategy.

Nela Dunato (StartUp Inkubator)

Nela Dunato se grafičkim dizajnom profesionalno bavi od 2005. godine, a 2013. pokrenula je vlastiti studio. Ima bogato iskustvo iz područja dizajna vizualnih identiteta za male tvrtke i udruge. Autorica je priručnika iz brand strategije za pružatelje usluga “The Human Centered Brand”, baziranog na njenom iskustvu rada s klijentima te interesu za psihologiju i osobni razvoj. Vodi radionice kreativnih i poslovnih vještina te predaje na brojnim domaćim i inozemnim konferencijama. Od 2016. do 2019. godine podučavala je grafički dizajn pri Otvorenom učilištu Algebra. Dugi niz godina objavljuje članke o umjetnosti, dizajnu, marketingu, poduzetništvu i kreativnosti, a njen popularni i nagrađivani Tutor.blog inspirirao je i educirao cijelu generaciju mladih hrvatskih web dizajnera.

Područja specijalnosti: grafički dizajn, brand strategija, sadržajni marketing.

Filip Petrović (Realizator 2017.)

Filip Petrović je po struci magistar biotehnologije u medicini, a trenutno radi na poziciji regionalnog voditelja upravljanja brendovima u kompaniji JGL d.d. iz Rijeke. Prije karijere u marketingu u farmaceutskoj industriji, nekoliko godina proveo je u startup svijetu na projektima koji su imali za cilj povezivanje znanosti i poduzetništva i komercijalizaciju znanstvenih inovacija. Osim klasičnim marketingom i poslovnim planiranjem, često se bavi proučavanjem i implementacijom novih tehnologija, platformi za komunikaciju s korisnicima, web dizajnom, chatbotovima i digitalnim oglašavanjem.

Područja specijalnosti: biotehnologija, znanstveno-istraživački rad, startup, istraživanje tržišta, poslovno planiranje, marketing, oglašavanje, digitalni kanali komunikacije, strateško razmišljanje, farmaceutika.

Martina Sedlić (Realizator 2017./2018.)

Martina Sedlić diplomirala je na Medicinskom fakultetu pri Sveučilištu u Rijeci. Njena poduzetnička putanja započela je u proljeće 2016. prijavljivanjem u Startup Inkubator Rijeka kao dio Braille Riddles tima. Predsjednica je udruge za obrazovanje slijepih i slabovidnih osoba Braille Academy. S timom Solucija dvije godine za redom osvojila je dva prva te jedno drugo mjesto na Realizator natjecanju. U lipnju 2019. položila je certifikat iz računovodstva, statistike,  poslovne analitike i leadershipa  na Harvard Business School-u. Intrigiraju je neurologija, psihologija i sociologija.

Područja specijalnosti: nove tehnologije, dizajn, metode istraživanja tržišta, strategije za ulazak na tržište.

Dario Zorić (StartUp Inkubator)

Dario Zorić je nakon studija nastavio s usavršavanjem na području leadershipa i managementa u Europi, Americi i Aziji te akumulirao desetogodišnje iskustvo u kreiranju i provođenju projekata, radionica i konferencija na tri kontinenta te rada u obrazovnoj industriji na rukovodećim i savjetničkim funkcijama. Danas radi kao direktor Riječke razvojne agencije Porin. Poslovni savjetnik i trener je iz područja leadershipa, managementa, poslovnog i osobnog razvoja. Član je Hrvatske udruge za upravljanje projektima (CAPM), Svjetske asocijacije projektnih managera (IPMA) i Lehigh University Alumni Association (LUAA).

Područja specijalnosti: prezentacijske i komunikacijske vještine, pregovaranje, poslovni modeli, timski rad, poslovni plan, projektni menadžment.

Prilikom prijave potrebno je navesti kratki opis (prijedloga, ideje) rješenja poslovnog slučaja, te okvirna pitanja ili područja u kojima vam je potreban savjet. Nastojite biti što konkretniji kako bi vam mentori pružili koristan i kvalitetan odgovor. Sudjelovati mogu do dvije osobe iz istog tima. Maksimalan broj sudionika je 24. Razgovor traje samo par minuta, a po završetku jednog spoja, date nastavljate s drugim mentorom. Tko zna, možda uistinu među vama poslovno zaiskri! :)

Prijavite se putem ONLINE OBRASCA. Rok 12. studenog 2019.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora