Predstavnica Zaklade na seminaru “Planiranje komunikacijskih aktivnosti na visokim učilištima”

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

U petak 18. svibnja 2018., u auli zgrade Sveučilišta u Zagrebu, održao se seminar na temu planiranje komunikacijskih aktivnosti na visokim učilištima. Organizatori seminara su Agencija za znanost i visoko obrazovanje, Sveučilište u Zagrebu i EUPRIO – European Universities Public Relations and Information Officers. Na seminaru je sudjelovala i predstavnica Zaklade Matea Potočnjak, stručna suradnica za odnose s javnošću.

Uvodnim riječima sudionike su pozdravili predstavnici EUPRIO mreže Marcin Witkowski i Paola Claudia Scioli, ravnateljica AZVO-a prof. dr. sc. Jasmina Havranek, prof. dr. sc. Goran Bubaš u ime uprave Sveučilišta u Zagrebu i voditeljica Ureda za odnose s javnošću Sveučilišta u Zagrebu Sandra Kramar.

Predavači i voditelji radionica bili su g. Paul Helbing, voditelj komunikacija na Amsterdam University of Applied Science i prof. dr. sc. Majda Tafra Vlahović sa Sveučilišta u Dubrovniku. Prva radionica održala se na engleskom jeziku pod nazivom „10 steps to link internal and external target groups with your academic profile“, dok se u drugom bloku održalo predavanje na temu kreiranja komunikacijske strategije.

S obzirom na to da je Zaklada trenutno u procesu razvijanja svoje komunikacijske strategije, ovaj seminar vrlo je koristan za primjenu u budućim planovima Zaklade.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora