Poziv za donaciju slika za humanitarnu aukciju u organizaciji Zaklade Sveučilišta u Rijeci i Metis d.d.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci i Metis d.d. prošle su godine organizirali nadasve uspješnu humanitarnu aukciju slika na kojoj je prikupljeno preko 80.000,00 kn za potrebe Centra za rehabilitaciju Rijeka. Nastavno na prošlogodišnju uspješnu suradnju odlučeno je da će se humanitarna aukcija slika realizirati i ove godine.

Ove smo godine odlučili proširiti akciju prikupljanja sredstava na tri ustanove – Dječji dom Ivana Brlić Mažuranić, Centar za rehabilitaciju Rijeka i Dom za psihički bolesne odrasle osobe Turnić, te nam je Vaša pomoć više nego potrebna.

Metis d.d. za potrebe aukcije će osigurati 10 slika i 10 kalendara-slika slikara Nenada Petronia iz Bakra. S obzirom da Zaklada djeluje kao neprofitna organizacija povezana sa Sveučilištem, ali i civilnim sektorom, naš je cilj kontaktirati i prikupiti djela studenata i djelatnika Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci, ali i drugih slikara i umjetnika s ciljem doniranja slika za aukciju. Slike neće imati početnu cijenu. Ukoliko ste zainteresirani svojim umjetničkim djelom podržati ovu humanitarnu a(u)kciju, ljubazno molimo da nam se javite u Zakladu kako bismo mogli organizirati prijevoz slika (kontakt osoba Sanja Lujić Pirc na 406 515, sanjalp@uniri.hr.)

Ovome dodajemo da će uz samu aukciju, biti održana i tombola. Ukoliko mislite da aukciju možete poduprijeti poklonom za istu, dobrodošli ste!

Za kraj, datum održavanja aukcije je utorak, 2. prosinca 2014. u 19:00 sati u klubu Phanas (Ivana Zajca 9, Rijeka). Svi ste pozvani!

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora