Besplatno šestomjesečno poslovno savjetovanje u CERIecon Playparku Rijeka

Step-Playpark-700px

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci te Odjel za poduzetništvo Grada Rijeke pozivaju Vas na besplatni šestomjesečni program poslovnog savjetovanja za timove s idejom, startupove i tvrtke do 5 godina starosti.

Program razvoja ideje i njezine komercijalizacije u CERIecon Playparku Rijeka namijenjen je onima koji još nemaju osnovano poduzeće ali razmišljaju o pokretanju novog posla sa svojim potencijalnim partnerima, onima koji su nedavno osnovali start-up poduzeće i još uvijek traže model održivog poslovanja kao i mladim tvrtkama do pet godina starosti koje već posluju no žele biti još uspješnije, rasti brže te svojim idejama osvojiti nova tržišta i kupce.

Ukoliko još nemate konkretnu ideju ali bi rado osmislili projekt, možete sudjelovati na dvodnevnoj radionici CERIecon Idea Generation Lab koja je namjenjena kreiranju, testiranju i prototipiranju društvenih i tržišnih problema te ideja koje ih rješavaju. Sudjelovanje na radionici omogućit će vam da razvijete svoju ideju i postanete sudionik programa CERIecon Playparka Rijeka.

Rok za prijave je 15. rujna 2017. , a dodatne informacije i prijavnicu možete pronaći ovdje.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora