Poziv na predstavljanje poslovnih slučajeva Realizatora 2017.

realizator fb cover logaci-01

Pridružite nam se na velikom otvorenju druge edicije sveučilišnog case study natjecanja Realizator 2017.!

Poslovni slučajevi Realizatora 2017. podijeljeni su u tri tematske kategorije: razvoj poslovnog i marketing plana, inovacija proizvoda i usluga, te društveno odgovorno poslovanje, a sudjeluju renomirana poduzeća s područja Hrvatske.

U kategoriji razvoja poslovnog plana, poslovne slučajeve “Analiza tržišta za potrebe Zagrebačke banke” predstavit će Tamara Sergo, direktorica Regionalnog centra Kvarner i Goran Gašparić, direktor Centra za individualne klijente, Poslovnica Rijeka-Korzo, a “Razvoj poslovanja Oftalmički portfelj” Jadran galenskog labaratorija Dunja Siuc Valković, direktorica globalnog razvoja poslovanja. U kategoriji inovacija proizvoda i usluga, poslovni slučaj JU Prirode “Razvoj programske djelatnosti Centra za posjetitelje s oporavilištem za bjeloglave supove u mjestu Beli na otoku Cresu” izložit će ravnateljica Sonja Šišić. U kategoriji društveno odgovornog poslovanja, s poslovnim slučajem IT firme Infobip “Kako privući i zaposliti mlade ljude” upoznat će nas Barbara Jurki, voditeljica produkata, a sa slučajem “Ekološko sveučilište: Odgovorni studenti za odgovorno recikliranje” Metisa d.d. voditeljica projekata Dorotea Pešić Bukovac.

Otvorenje Realizatora bit će održano 2. studenog 2017. u 17 sati u Step Ri znanstveno tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci (Radmile Matejčić 10).  Registracija sudionika održavat će se od 16.30 do 17.00 sati.

Pridružite nam se, upoznajte predstavnike poduzeća, saznajte sve što vas zanima o poslovnom slučaju, te se razveselite prigodnim poklonima!

Prijave za sudjelovanje u Realizatoru otvorene su do 2. studenog 2017., a možete se prijaviti putem ONLINE OBRASCA.  Poslovne slučajeve bit će moguće odabrati ili zamijeniti na dan njihovog predstavljanja. 

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora