Jubilarna 5. Donatorska aukcija iznad svih očekivanja

vjenčanje-5995

U prostorima konobe Tarsa jučer je s početkom u 19 sati održana 5. Donatorska aukcija slika u organizaciji Zaklade Sveučilišta i tvrtke Metis d.d. Aukcija se održava tradicionalno u prosincu, a prošlu noć proslavila je i mali jubilej – svoju petu godinu.

Ova edicija istaknula se i po rekordnom iznosu prikupljenih sredstava od 130 tisuća kuna! Svake godine bilježi se porast, a ovogodišnji iznos najveći je od održavanja ove humanitarne akcije.

Sredstva će biti donirana Centru za rehabilitaciju Slava Raškaj Rijeka, Klinici za pedijatriju KBC Rijeka, Akademiji primijenjenih umjetnosti u Rijeci te Zakladi Sveučilišta za fond Studenti za društvo znanja.

Zakladin tim zahvaljuje se svima koji su pridonijeli ovoj akciji – posebice tvrtki Metis d.d., donatorima umjetničkih djela i tombola, konobi Tarsa na srdačnom gostoprimstvu, vrijednim volonterima te posebice uzvanicima koji su još jednom potvrdili veliki humanitarni karakter i prepoznali važnost njegovanja filantropske kulture u našoj zajednici.

Fotogaleriju s događanja možete pogledati OVDJE.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora