Realizator 2017.: Natjecateljski modul

Dragi realizatori i realizatorice, pred nama je posljednji modul sveučilišnog case study natjecanja Realizator 2017. Čestitamo svim natjecateljima koji su predali svoje radove! U nastavku slijedi nekoliko uputa.

Pitching trening: 3 minute do uspjeha

STEP RI, 6. i 8. prosinca 2017., 16 – 19 sati

Edukacija Pitching trening: 3 minute do uspjeha otvorena je za sve natjecatelje/ice koji su predali svoja rješenja. Na treningu ćete se upoznati s formom pitcha, te se pripremiti za izlaganje pred stručnim žirijem na velikoj završnici Realizatora 2017. Trening će voditi Dario Zorić.

Dario Zorić je nakon diplomskog studija nastavio s usavršavanjem na području leadershipa i managementa u Europi i SAD-u te akumulirao desetogodišnje iskustvo u kreiranju i provođenju projekata, radionica i konferencija te rada u obrazovnoj industriji. Radio je na 50-tak regionalnih te međunarodnim i EU projektima. Bio je glavni koordinator projekata GoGlobal, Sharps, HDO, GCC i Nets u SAD-u gdje je studirao (stipendist Lee Iacocce) te živio i radio u više navrata. Izabran je i u savjetodavno tijelo direktora Iacocca Instituta (SAD). Danas radi kao poslovni savjetnik te kao poslovni trener iz područja leadershipa, managementa i osobnog razvoja i organizira različite module edukacija za poduzeća i startupe. Član je Hrvatske udruge za upravljanje projektima (CAPM), Svjetske asocijacije projektnih managera (IPMA), Alumni Lehigh University i Alumni EFRI.

U koordinaciji s g. Zorićem, primamo okvirno 10 prijava po pojedinom datumu održavanja treninga, odnosno cilj je raspodijeliti vas podjednako kako bi optimalno iskoristili oba termina. Omogućen je uvid u odgovore kako biste vidjeli koliko je timova već zabilježeno za pojedini termin. U slučaju poteškoća s terminima, molim vas da nas kontaktirate na realizator@uniri.hr.

Prijaviti se možte OVDJE do 5. prosinca 2017.

PITCHING DAY COMPETITION

Velika završnica Realizatora 2017. održat će se u srijedu 13. prosinca 2017. s početkom u 13 sati. Program se nalazi u prilogu. Savjetujemo Vam da dođete na početak kako biste dobili sve potrebne upute, te također pružili podršku kolegama i kolegicama koji izlažu.

Izlažu osobe koje su evidentirane za izlaganje tijekom predaje rada. Promjena nije moguća. Za izlaganje su vam dostupni laptop, projektor, flipchart i pointer. Možete koristiti sve, nešto od toga ili ništa. Za izlaganje imate tri minute. Molimo vas da nam se obavezno javite ako mislite imati prezentaciju kako bi ju unaprijed pripremili (istu ćete morati poslati malo ranije).

Također, molimo vas da na završnici natjecanja ponesete akreditacije na kojima je vidljivo vaše ime i prezime, te naziv tima.

PITCHING DAY COMPETITION – program

POTVRDE O STUDENTSKOM STATUSU

Podsjetnik timovima koji nisu predali potvrde da to učine do 8. prosinca 2017. Molimo da dostavite potvrdu o studentskom statusu za sve članove tima u jednom mailu.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora