Predstavnice Zaklade na otvaranju podružnice Nacionalne zaklade u Rijeci

32702629_10156399754829539_8981682944229769216_n

Jučer, 14. svibnja 2018., održalo se otvorenje riječke podružnice Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, na kojem su kao predstavnice Zaklade Sveučilišta u Rijeci, sudjelovale ravnateljica izv. prof. dr. sc. Iva Rinčić Andrea Laurić.

Pozdravne riječi uputili su upraviteljica Nacionalne zaklade gospođa Cvjetana Plavša-Matić, ministar rada i mirovinskoga sustava mr.sc. Marko Pavić, gradonačelnik grada Rijeke gospodin Vojko Obersnel, te zamjenik župana Primorsko-goranske županije gospodin Petar Mamula.

Na svečanosti otvaranja okupili su se brojni predstavnici civilnoga društva kao i ravnateljica Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske gospođa Helena Beus, predsjednik Upravnog odbora Nacionalne zaklade prof. dr.sc. Dražen Vikić-Topić, članica Upravnog odbora Nacionalne zaklade prof.dr.sc. Vesna Vašiček, zamjenica upraviteljice za razvojne programe gospođa Marija Boltek, zamjenik upraviteljice za programe Europske unije gospodin Luka Bogdan te voditeljica službe za programe i projekte udruga pri Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku gospođa Nina Krznarić Uroda.

Rijeka je nakon Splita drugi grad u kojemu je otvorena regionalna podružnica. Cvjetana Plavša-Matić izjavila je da su podružnice sastavni dio Odjela za podršku i praćenje provedbe programa EU-a Nacionalne zaklade, te da će na lokalnoj i regionalnoj razini pružati podršku korisnicima odobrenih bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda.

Čestitamo na otvaranju i želimo puno uspjeha u radu!

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora