Ravnateljica Zaklade na panel diskusiji “Odgovorno istraživanje i istraživački integritet u praksi”

U petak, 25. svibnja 2018. godine, u Hotelu Palace u Zagrebu, održala se radionica „Odgovorno istraživanje i istraživački integritet te otvorena znanost u MSCA projektima“ u organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU, te hrvatskog ogranka Marie Curie Alumni Association.

U sklopu radionice održala se i panel diskusija na temu “Odgovorno istraživanje i istraživački integritet u praksi” na kojoj je sudjelovala i ravnateljica Zaklade Sveučilišta u Rijeci, izv. prof. dr. sc. Iva Rinčić. Na panelu su također sudjelovali  dr. sc. Ana Marušić s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu te doc. dr. sc. Darko Hren, s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, dok je moderator interaktivnog panela bila dr.sc. Maja Miše, predstavnica Marie Curie Alumni Association.

Ravnateljica je održala prezentaciju pod nazivom “Iskustva Zaklade Sveučilišta u Rijeci  u odgovornom istraživanju: Riječka ideja između filantropije i odgovorne znanosti” gdje je predstavila dosadašnji rad Zaklade i strateške smjernice za budućnost, a posebno je naglasila Riječku ideju, i ciljeve održive, obostrane i mjerljive koristi za gospodarstvo i Sveučilište, u okviru suradnje i povezivanja sveučilišta, lokalne zajednice i gospodarstva.

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora